nlc.hu
Horoszkóp

2023. január havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2023. januárra – Ízing Klára előrejelzése

A Nap és a Plútó együttállásából arra következtethetünk, hogy óriási energiákkal rendelkezhetünk, a regenerációs készségünk talán sohasem volt annyira erős, mint most.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – januári horoszkóp

Összességében roppant szerencsésnek érezheted magad. Az életnek több területén történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Sőt, megeshet az is, hogy más színben láthatod a jövődet. Az ismeretségeid között lehet olyan személy, aki önként és dalolva tolhatja a szekeredet. A felettesed azonban nincs könnyű helyzetben, azért jobban tennéd, ha nála most nem erőltetnél semmit. Várj még egy kicsit, mert később nyitottá válik az elképzeléseidre.

Bika – januári horoszkóp

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek hatással lehetnek a te kenyérkeresetedre is. Lehet, hogy körül kellene nézned az álláspiacon, mert amiben vagy, az vagy megszűnik, vagy olyan esemény történhet, amelyet nem tudsz elfogadni. Anyagi ügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert a bevétel mellett kiadásokra is sor kerülhet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad feszültebbé válhat, nehezebb vele a kommunikáció.

Hóember lámpással

Forrás: Unsplash

Ikrek – januári horoszkóp

Hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, ez lehet az oka annak, hogy kapkodhatsz, vagy a nagy sietségben valami elkerülheti a figyelmedet, aminek komolyabb következményei lehetnek. Nem szabad sajnálni a pénzt azokra a dolgokra, amelyekkel megőrizheted az egészségedet, vagy betegségből könnyebben felépülhetsz. Nagy esély van arra, hogy belebonyolódj egyéjszakás kalandba. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy ez kiderüljön, akkor sokkal óvatosabbnak kellene most lenned.

Rák – januári horoszkóp

Olyan szerencsés változások következhetnek be az életedben, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány centiméterrel. Most érdemes a felettesednek előadni az elképzelésedet, mert nyitott fülekre találhatsz. De kiváló az idő arra is, hogy új állást vállalj, netán új hivatásban próbáld ki magad. Váratlanul lobbanhat lángra a szíved, valaki elvarázsolhat, aminek hatására szinte a mennyben érezheted magadat. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség.

Oroszlán – januári horoszkóp

Talán a politika beleszólhat az életedbe. De az is lehet, hogy valaki(k)nek nem tetszik az, amit teszel, és ezért fel kellene készülnöd támadásokra. De nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, és meg tudod védeni magad. Olyan változásokra van kilátás, amely miatt érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Ha a házasságban, régi együttélésben békére vágysz, akkor neked kellene életed párjához alkalmazkodni. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Szűz – januári horoszkóp

Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert minden szerencsésen alakulhat. Be kellene iktatnod pihenőnapokat, mert olyan sok feladat szakadhat a nyakadba, hogy alig bírod az iramot. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, vagy olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt hirtelen nem látod tisztán a saját jövődet. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át mindketten.

Mérleg – januári horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben olyan szerencsés változások következhetnek be, amelyek miatt úszhatsz a boldogságban. Ha most kívánod összekötni társaddal az életedet, ezt a lehető legjobbkor teszed. A környezetedben is több az olyan személy, akikkel kölcsönösen jó hatást gyakorolhattok egymásra. Kopogtathat a múlt is az ajtódon. De az is lehet, hogy egy történés miatt könny csilloghat a szemedben. Rokonok között van, akivel kiáshatod a csatabárdot.

Skorpió – januári horoszkóp

A munkában olyan szerencsésen alakulhatnak a dolgaid, hogy úgy érezheted, Isten a tenyerén hordozhat. Most érdemes állást változtatni, mert roppant jó lehetőséget csíphetsz meg. Illetve anyagilag is jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Bátran add elő a pénzzel kapcsolatos igényeidet, mert a mondandód meghallgatásra találhat. A kommunikáció az erősségeid közé tartozik, ezért a fontosabb megbeszéléseket is most kellene bonyolítani.

Nyilas – januári horoszkóp

Három fontos dolog van most az életedben: a pénz, a pénz és a pénz. Minden figyelmed az anyagi ügyeidre irányulhat. Felettesednek azonban nem most kellene előadnod a pénzzel kapcsolatos igényeidet, mert az életnek ezen a területén ő is nehéz helyzetben van. Ha akarod, ha nem, a politika most beleszólhat az életedbe, egészen pontosan hatással lehet a megélhetésedre. A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. A régi párkapcsolatodban a társad idegesebb, mint máskor.

Havas ágak

Forrás: Unsplash

Bak – januári horoszkóp

Kollégák között lehetnek olyanok, akiknek a megnyilvánulása miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De olyanok is a környezetedben vannak, akikkel nagyon jól tudsz kommunikálni. Pénzügyek terén most könnyebben elérheted mindazt, amit tervbe vettél. Sőt, az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely éppen a pénz miatt jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre. Többször juthat eszedbe a múlt, amely hatással lehet a lelkiállapotodra is.

Vízöntő – januári horoszkóp

Lehet, hogy felkerülhet a szemedre a szerelem, a romantika rózsaszínű szemüvege. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt időnként a féltve szeretés aggodalma áraszthatja el a szívedet, lelkedet. Rendkívül termékeny ez a mostani hónap, amely az élet több területén is megmutatkozhat. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyeknek, illetve ami el tud romlani, az el is fog. Megeshet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt szorongóvá válhatsz.

Halak – januári horoszkóp

Lelked csordultig lehet jósággal és szeretettel, talán ezek is okai lehetnek annak, hogy sokkal jobban ki tudsz jönni a környezetedben élőkkel, mint korábban bármikor. Pénzügyeid olyan szerencsésen alakulhatnak, hogy talán el sem mered hinni, hogy mindez veled esik meg. Olyan esemény is bekövetkezhet, amelynek hatására úgy érezheted, Fortunának, a szerencse istenasszonyának támogatásában lehet részed. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Rokonnal összeveszhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top