nlc.hu
Horoszkóp
Ezért nem talált rád a szerelem 2022-ben

Ezért nem talált rád a szerelem 2022-ben

Vajon miért nem talált rád a szerelem? A horoszkóp erre a kérdésre is elgondolkodtató választ ad.

Kos

Kos jegyűként úgy tűnik, azért került el téged 2022-ben a szerelem, mert úgy tekintettél az érzésre, mint arra a valamire, ami akadályt jelenthet a céljaid elérésében. Vagyis valójában te magad kerülted ki lehetőségeket. Az új év új esélyeket kínál.

Bika  

Bika jegyűként azért nem volt szerencséd a szerelemben 2022-ben, mert olyan szerelemre és társra vágytál, aki feltételek nélkül követ téged, aki kontrollálható és kiszámítható, aki azt és úgy teszi, ahogyan te szeretnéd. 2023 újabb szerelmet ígér, de a hozzáállásodon mindenképpen érdemes változtatnod.

Ikrek

Ikrek jegyűként azért kerülhetett el a szerelem az idén, mert még mindig nem tudtad elengedni az érzést, hogy valóban megérdemled az igazi és boldog párkapcsolatot, és hogy egyáltalán létezhet ilyen társ az életedben. A lehetőséget 2023-ban is megkaphatod, rajtad múlik, bízol-e végre magadban.

Rák

Rák jegyűként a szerelem és a párkapcsolat különleges értéket jelent számodra. Amiért idén elkerültek a nagy érzések, annak oka, hogy a saját igényeid alá süllyedtél. Nem hiszed el, hogy megérdemled az igazit, inkább kiegyeztél olyasmi mellett, amiről pedig tudtad, hogy nem az, amit igazán szeretnél.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként azért nem találtál igazi szerelemre 2022-ben, mert önmagadra gondoltál, minden mást megelőzve. A meleg és kedves szíved helyett inkább a saját egódat követted. Nem figyeltél a lehetséges társ igényeire, nem engedtél a magad akaratából. Az új év új lehetőséget kínál, hogy megmutasd a legjobb tulajdonságaidat.

Szűz

Szűz jegyűként azért nem talált rád a vágyott boldogság, mert talán túlzottan is sok időt töltöttél a gondolkodással, az agyalással, azzal pedig vajmi keveset, hogy a lehetséges párodra figyelj. A párkapcsolatod sosem lehet sikeres, ha önmagaddal vagy elfoglalva. Párod vágyik a figyelemre és a gondoskodásra is.

Mérleg

Mérleg jegyűként számodra is mindennél többet jelentenek a kapcsolatok. A szerelem azért került el 2022-ben, mert annyi mindennel foglalkoztál egyszerre, annyi minden lekötötte a figyelmedet, hogy egyszerűen nem vetted észre a lehetőségeket. Jövőre próbáld meg kevésbé szétforgácsolni magad.

Skorpió

Skorpió jegyűként azt lehet mondani, valójában 2022-ben is hoztad a tőled megszokott formát. Túlzottan is rejtélyes és titokzatos maradtál, ugyanakkor azt vártad el, hogy partnered mindenben nyíljon meg előtted, tárja fel önmagát, a lelkét, miközben rólad semmit sem tud. A saját csapdádba estél.

Szerelem és a csillagjegyek 2022-ben

Fotó: Getty Images/Oranut Fankhaenel / EyeEm

Nyilas

Nyilas jegyűként optimista és nagyon pozitív beállítottságú vagy. Mindez nagyon jó alap a boldog és harmonikus párkapcsolathoz. A gond mégis abban rejlik, hogy képtelen vagy határozott döntést hozni. Pedig ha nem határozod el magad, ha rettegsz az elköteleződéstől, ne lepődj meg, ha párod megunja a viselkedésedet.

Bak

Bak jegyűként nagyon ambiciózus és elszánt csillagjegy vagy. A karriered mindennél és talán mindenkinél fontosabb. Idén biztosan a munkád és a feladatok álltak a a szerelem útjába. Ha önmagadba nézel, beláthatod, a szerelmet igencsak hátrasoroltad a teendőid listáján.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként azért kerülhetett el 2022-ben a szerelem, mert úgy érezhetted, kockázatos megnyitni a szívedet az érzéseknek. Valójában nagyon vágysz rá, hogy valaki boldoggá tegyen, mégis, amikor a lehetőséged ott áll előtted, inkább a kifogásokat keresed. 

Halak

Halak jegyűként a szerelem érzése különleges jelentőségű a számodra. Nagyon vágysz rá, mégis gyakran a fellegekben jársz. A tökéletest, az igazit keresed, akit persze nem találsz. A szerelem valóság, és nem tündérmese. Valójában attól félsz, ha a valóságban is megtörténik, más lesz, mint a mesékben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top