nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek túl sokat okostelefonoznak

Ezek a csillagjegyek túl sokat okostelefonoznak

A jelenség globális probléma, ezek a csillagjegyek hajlamosak rá a leginkább.

Ikrek

Az Ikrek soha semmiről nem szeretne lemaradni, folyamatosan benne akar lenni az információáramlásban, új dolgokat megtudni és továbbadni, valamint hallatni a hangját, kinyilvánítani a véleményét. Minderre tökéletesen alkalmasak az okostelefonok és a közösségi portálok, a gond csak az, hogy az Ikrek könnyen túlzásokba esik és szinte le sem teszi az eszközt.

Mérleg

A Mérlegnek nagyon fontos a többi ember és mások véleménye is. Azt gondolja, hogy folyamatosan jelen kell lennie, kapcsolódnia kell, erre használja a telefonját és a közösségi oldalakat, üzenetet küld, lájkol, kommentel, dicsérő szavakat ír az ismerőseinek, szeretteinek. Sajnos könnyen túlzásokba esik a telefonozással töltött időt Illetően.

Halak

A Halak kettős. Vagy egyáltalán nem érdeklik a kütyük és a közösségi tér, vagy túlságosan. Ha az utóbbi, akkor úgy érzi, jelen kell lennie, meg kell mutatnia magát, képeken, videókon posztokban stb. De nem mindegy, hogy hogyan, a tökéletességre törekszik és rengeteg időt tölt el azzal, hogy ezt elérje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top