nlc.hu
Horoszkóp

Vízöntő hava és a csillagjegyek

Ezeket a csillagjegyek kikészíti a Vízöntő hava

Január 21-én kezdődik a Vízöntő hava, a következő csillagjegyeknek nem árt felkészülni erre az időszakra.

Skorpió

A kitartás a legtöbb és a legokosabb, amit tehetsz a Vízöntő havában. Miközben nagyon sokat megtudhatsz magadról, a párkapcsolatod válságba kerülhet. Szembesít magad ugyanakkor a benned lévő erővel, és azzal, hogy mindig képes vagy újra és újra talpra állni a legmélyebb pontról is. Számos kihívást hoz neked ez az időszak, de ne feledd, ha valaki, te képes vagy túllépni bármilyen nehézségen. Most is így lesz.

Csillagjegyek és a Vízöntő hava

Fotó: Getty Images/Maria Korneeva

Halak

Számos megpróbáltatást jeleznek a bolygók a Vízöntő havában. Ezúttal nem úszhatsz el a konfliktusok elől. Sőt, a legjobb, ha szembenézel mindennel, ami újra a felszínre kerül. Beszélj át mindent a többiekkel, főleg a testvéreiddel, ha vannak. Magadnak teszel szívességet, hogy tisztázol minden korábbi félreértést. Okosan simítsd el a problémákat!

Nyilas

Jusson eszedbe, pontosan azt kapod, amit te is adsz. Épp ezért mindig azt add a párodnak, amit kapni szeretnél tőle. Hogy a félreértéseket elkerülhesd, önts tiszta vizet a pohárba. Vigyázz ugyanakkor az egészségedre is az előtted álló hetekben. Figyelj magadra, tegyél meg minden óvintézkedést. Persze figyelj arra is, hogy a ki nem mondott problémák is gyengíthetik az immunrendszeredet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top