nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek túl sokat beszélnek

Ezek a csillagjegyek túl sokat beszélnek

Nézzük, kik a legbeszédesebbek

Ikrek

Az Ikreknek mindene a kommunikáció. Imád új információkhoz jutni, valamint információkat átadni másoknak. Ennek megfelelően egyfolytában csak beszél, és beszél, és beszél. Erőssége, hogy tényleg szerteágazó a tudása különféle témákban. Gyengesége, hogy felszínes lehet, hajlamos a füllentésre, és a titkok kikotyogására.

Oroszlán

Az Oroszlán imád a középpontban lenni. A beszédet is arra használja, hogy ezzel is magára vonja a figyelmet. Erőssége, hogy nagyon karizmatikus, ezért jó őt hallgatni (egy darabig). Gyengesége, hogy sokszor erős az egoja, így nem szívesen ad teret másoknak a társalgásban (sem).

Szűz

A Szűz erős intellektussal és átlagon felüli átlátóképességgel rendelkezik. Nem is rest hangsúlyozni a nézeteit és a véleményét. Erőssége, hogy tényleg jók a meglátásai. Gyengesége, hogy túlságosan ragaszkodik a véleményéhez, nem feltételezi, hogy valaki másnak is igaza lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top