nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek jól indul a hét

Ezeknek a csillagjegyeknek jól indul a hét

Ezek a csillagjegyek nagyon szerencsésnek mondhatják magukat, mert a nehézségekből kimaradnak, s inkább a bolygók támogató energiáit érzékelhetik.

Mérleg

Nagyon sok olyan elképzelése, szokása, mintája lehet minden embernek, amivel inkább csak hátráltatja, akadályozza magát a boldog élet megvalósításában. Próbáld átgondolni ezen a héten, vajon te milyen fontos dolgokat hanyagolsz, vagy felejtettél el az utóbbi időben? Szerencsére most épp olyan időszakot élsz, amikor könnyen szembenézhetsz magaddal, és rugalmasan változtathatod meg a gondolataidat, a hozzáállásodat. Biztosan nyitottabb és optimistább is vagy, mint máskor, talán még a kockázatokat is szívesebben vállalod, de ha mélyre tekintesz, néhány félelemtől még meg kellene szabadítani a gondolataidat. Próbáld ki, menni fog! 

Ezeknek a csillagjegyeknek jól indul a hete

Fotó: Getty Images/SrdjanPav

Vízöntő

Engedd meg magadnak a lazaságot, a vidámságot, de még a rendetlenséget is. És tedd mindezt azért, hogy kibontakoztasd magadból azt a kreativitást, amikor a legnagyobb káoszban is meglátod a lényeget. De ugyanígy engedd meg magadnak a hibázás lehetőségét, hiszen így szabadulhat fel igazán a lelked. Amikor elengeded a görcsösséget, és csak hagyod magad áramolni, minden tekintetben sokkal hatékonyabb lehetsz. Nem akkor fogod magad igazán jól érezni, ha a maximumra törekszel, hanem akkor, ha valóban élvezed mindazt, amit teszel. Szóval, csak legyél vidám, könnyed, vagyis valódi önmagad, és bármit elérhetsz ezen a héten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top