nlc.hu
Horoszkóp

Az okok, ami miatt kiszeretnek párjukból a csillagjegyek

Az okok, ami miatt kiszeretnek párjukból a csillagjegyek

Milyen jelek utalhatnak rá, hogy – bárhogy is próbálod tagadni – kiszerettél a párodból?

Kos

A Kos szinte fejest ugrik az új párkapcsolatba, és általában gyorsan szerelemre is lobban. Ez egy szenvedélyes kalandhoz tökéletesen illik, de a folytatáshoz már nincs kellő energiája és türelme. Idővel egyszerűen kiég. Ha párja nem képes a „vadászösztönét” folyamatosan magas hőfokon tartani, sajnos hamar kihuny belőle a kezdeti lángolás.

Bika

Szívós és nagyon kitartó a Bika, ami a szerelmi életében is tetten érhető. Ő szinte mindig hosszú távra tervez. Sok mindennek kell történnie ahhoz, hogy véget vessen a párkapcsolatának, hiszen a kényelem, a megszokás a számára mindennél fontosabb neki. Ugyanakkor, ha a párja megcsalja őt, vagy megbízhatatlanná válik a kapcsolatban, nincs visszaút.

Ikrek

Az Ikrek a kommunikáció mestere, és nem véletlenül vágyik olyan párra, akivel mindenről lehet beszélni, hosszú-hosszú órákon keresztül. Ha társa nem hajlandó időt szakítani a tartalmasabb beszélgetésekre, vagy nem kellően nyitott az új témákra, az Ikrek hamar elveszíti az érdeklődését iránta.

Csillagjegyek és a párkapcsolat

Fotó: Getty Images/Sohl

Rák

A csillagjegyek anyjának is tekinthető Rák számára az első és a legfontosabb a család. Ha azt veszi észre, hogy a párja nem gondolkodik kettejükről hosszútávon, illetve nem lényeges számára a kényelmes családi fészek megteremtése, vagy a Rák szüleivel nem találja a hangot, ő biztosan nem látja értelmét a párkapcsolat folytatásának.

Oroszlán

Az Oroszlán imádja a reflektorfényt, a figyelmet. Bár szenvedélyes és odaadó típus, amikor igazán szerelmes, neki mégis olyan párra van szüksége, aki folyamatosan ünnepli és kényezteti. Ha nem érzi nap mint nap a párja feltétlen szeretetét és megbecsülését, kiszeret belőle, és inkább továbblép.

Szűz

A Szűz mindent körültekintően megvizsgál, mielőtt bármit is tenne. Nem meglepő, hogy listát készít a teendőiről, mindent megszervez maga körül, hiszen pontosan szeretné tudni, mikor mi történik. S bár nem várja el párjától, hogy hozzá hasonlóan rendszerben gondolkodjon, ha úgy látja, hogy nincs terve a közös a jövőről, elveszíti az érdeklődését iránta.

Mérleg

A partik, a társasági élet egyik központi alakja, a Mérleg egyszerűen odavan a barátokért. A szerelem mámorában hajlamos romantikussá és álmodozóvá válni, ám ekkor is szüksége van a baráti beszélgetésekre is. Ha párja nem rajong a baráti köréért, vagy soha nem lehet elvonszolni szórakozni, a Mérleg kiszeret belőle, s inkább más partnert keres.

Skorpió

A Skorpió heves, szenvedélyes, és komolyan veszi a párkapcsolatot. Nem nyílik meg egykönnyen, ám ha ez bekövetkezik, biztosan nem viccel a párja érzéseivel. Ha azon kapja magát, hogy a szerelmének korántsem olyan fontos a párkapcsolat, mint neki, s az érzelmi intenzitásuk is eltérő, véget ér a rajongása, és inkább szakít a párjával.

Nyilas

Ragaszkodik a saját dolgaihoz, a saját idejéhez, és bár nincs ellenére a párkapcsolat, nem tudja elviselni, ha korlátozni akarják a függetlenségét, a szabadságát. Menekül a kötelességek elől, inkább szakít a párjával, semhogy megfulladjon a kapcsolatban.

Bak

Az ambiciózus Bak mindig a végső győzelemre koncentrál. Tudja, mit akar az életben elérni, s azért mindent meg is tesz. Ha úgy látja, párjának nincs semmilyen célkitűzése, vagy a kisujját sem mozdítja, hogy álmait megvalósítsa, nagyon könnyen kiszeret belőle. Ilyen esetben a párkapcsolatának nincs jövője.

Vízöntő

Nem arról van szó, hogy a Vízöntő kiszeretne a párjából, inkább arról, hogy komoly nehézséget okoz neki, hogy egyáltalán megnyíljon neki érzelmileg. Független, a formalitásokra legyintő csillagjegy, akinek időbe telik, mire közel enged magához bárkit is, nem könnyen hozza a párja tudomására, hogy mit is érez iránta.

Halak

Az álmodozó Halak ösztönös és kreatív. Olyan társra vágyik, akivel közösen alkothat, és mindig számíthat rá. Ha nem érzi, hogy párja érzelmileg mellette áll és támogatja őt, akkor nagy valószínűséggel a párkapcsolat lezárása mellett fog dönteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top