nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Csillagjegyek, akikre milliószoros öröm árad hétvégén – Szerelmi horoszkóp 2023. január 21-22.

A szombat esti újhold igazi megújulást, új lehetőségeket hozhat nektek, s ha ezt jól veszitek, felszabadult örömöt és boldogságot is.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan óriási teremtő- és cselekvőerő érkezhet hozzád hétvégén, ami nemcsak téged, hanem párkapcsolatodat is felrázza. Hordozd tenyereden párodat, lepd meg őt valami különlegességgel, öntsd formába, amiről eddig csak álmodoztál, minden új ötletnek itt van most az ideje. Ha jól tálalod, nem riad vissza az újdonságtól, hanem tűzön-vízen keresztül követni fog téged.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy minden szóra, tettre emlékszel, amivel párod valaha megbántott és bármikor fel tudod idézni ezeket a máig kínzó jeleneteket. Most itt a lehetőség, hogy mindezt magad mögött hagyd, elereszd a szélbe, hogy soha vissza nem térően távozzon tőled. Ha ezt meg tudod tenni, ha élsz a megbocsájtás erejével, új kezdet, megújított szövetség vár kedveseddel, s könnyedebb lehetsz, mint valaha.

Szerelmespár

Ölelésben (forrás: Unsplash)

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén érdemes leülni pároddal és közös álmaitokat formába önteni, megtervezni. Jó adottságod van, hogy mindezt szavakba öntsd és így részletesen végig tudjátok nézni, egyeztetni a részleteket és végül közös nevezőre jutni. Ne elégedj meg pusztán a szavakkal, bár fontos megfogalmazni terveiteket, nézzétek meg, hogy mi az, amiben már most hétvégén a cselekvés útjára léphettek.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy kissé parttalanná váltál, hiábavaló az igyekezeted, vagy olyan, mintha egy helyben járnál és hiába teszel erőfeszítéseket az előrejutáshoz, ne csüggedj, mert most végre fordulhat a kocka. Olyan friss, újító energia érkezhet életedbe, ami végre kilök, elmozdít helyzetedből és valami megoldásféleség is kibontakozhat előtted. Ne félj hát élni vele, suhanj előre az áramlattal, és ne engedd, hogy kétségeid megbéklyózzanak, mindez párkapcsolatodra is csodás hatással lesz.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vad öröm, tüzes lendület törhet rád hétvégén, arra viszont vigyáznod kéne, hogy nehogy túltold a dolgot, megfejelve az égi hatásokat tüzes természeteddel. Ezért keresd az egyensúlyt, és azt a harmonikus utat, amely pároddal együtt újító változások felé vihet. Vasárnap akár hirtelen, váratlan, megjósolhatatlan történés is lehetséges, ezért légy felkészülve mindenre.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombaton ránk köszöntő Vízöntő újhold szabad utat nyit a változásnak. Még ha nem is vagy az állandó újítások embere, most mégis érdemes megfontolnod, hogy életed mely területére kéne frissítő, lendületet adó energiát beengedned. Párkapcsolatod is meghálálja a frissességet, egy változatos közös programot, nyitottabb reakciókat. Ha magadat elfogadod, az életöröm is könnyebben áramlik majd szét benned.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzelmi csúcspontra érhetsz a hétvégén, igyekezz ebben úgy egyensúlyozni, hogy pozitív előjelű legyen, és az örömé legyen a fő szerep. Ússz a boldogság hullámain, elengedve kételyeidet és a múltból származó rossz élményeid utóhatásait. Most lehetőséged van megújulni kapcsolatodban, például nézd meg, hátha túl intellektuálisan közelítesz a felmerülő problémákhoz, pedig társad jobban örülne érzelmeid kinyilvánításának.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Önbizalmadat új, biztosabb alapokra helyezheted, látva, hogy mennyi megvívott harc van már mögötted. Ha pedig nyugodtabb, magabiztosabb vagy, az párkapcsolatodra is jó hatással lesz majd. Ha nem küzdesz belső démonaiddal, akkor nyitottabbá válsz az újra, az életedbe beáramló örömre. Párod pedig odáig lesz ettől az új arcodtól, különösen, ha megérzi benned a könnyedséget.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az újra vágyó, pezsgő énedre öröm várhat a hétvégén, mert ritkán találkozhatsz olyan megújító erőkkel, mint ami most köszönt rád. Ha új kapcsolat küszöbén állsz, hétvégén tedd meg a döntő lépést, mondd ki a sorsdöntő szót választottadnak. Ha régi kapcsolatban vagy, akkor idézzétek fel a múltba veszett romantikát, hozzátok azt be újra, akár finomabb módon kapcsolatotokba és együtt szülessetek újjá.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégi erőteljes újhold azt eredményezheti, hogy ki kell mozdulnod megszokott környezetedből, el kell hagyni biztonságos komfortzónádat. Lepd meg magadat és párodat is azzal, hogy lazítasz belső kötöttségeiden, a lovak közé dobod a gyeplőt és bátran új utakra iramodsz. Közben bárki érezhet egy kis szorongást, ez természetes, de ne hagyd, hogy ez az érzés felülemelkedjék rajtad és maga alá gyűrjön. Ha sikerül, igazi öröm várhat rád.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Zsenialitásod a hétvégén még a szokásosnál is szembetűnőbb lehet. Ha új kapcsolat van a láthatáron, ezzel leveheted választottadat a lábáról, de az sem elhanyagolandó, ha régi kapcsolatban veted be. Az új varázsa mindkét esetben megnyerő lehet és örömöt szül. Kreativitásodra pedig nemcsak feladataidban, hanem kapcsolatodban is alapozhatsz, tárd ki szívedet az új ötletek felé, mert az égi erők most támogatják ezek megvalósítását.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nincs senki, aki nálad nagyobb fantáziával álmodhatna közös jövőtökről. Most itt a lehetőség, hogy nekirugaszkodjatok a célotok felé vezető úton, kitárulhatnak előttetek a lehetőségek kapui. Ébredj az álmodozásból, lépj a tettek mezejére! Új inspiráció érkezhet kreatív ötleteid honába, amelyekkel egészen különleges meglepetést és örömöt tudsz szerezni választottadnak – és ezzel egyébként magadnak is. Ráadásul most van itt az ideje, hogy elengedd minden régi sérelmedet és bánatodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top