nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki igazi áldást kap a Vízöntő havában

3 csillagjegy, aki igazi áldást kap a Vízöntő havában

A horoszkóp szerint valódi áldásként élhetik meg a rájuk váró időszakot.

Vízöntő

Kétségtelenül az év legfontosabb időszaka kezdődött el. Most ünnepelheted a születésnapodat, nem mellesleg számtalan új lehetőséget kínál fel az élet. Most arra is lesz időd, hogy a kiadásokat, a bevételeidet is újragondolhasd. Nagyon sokat tehetsz az anyagi biztonságodért, ami számodra különösen fontos a kiegyensúlyozott és nyugodt élethez. Ha valami újat tanulnál, a tudásod bővítésére is lehetőséget találsz és kapsz. Mire vágysz a legjobban a szíved mélyén? Pontosan azt kell tenned, amit belül érzel.

Csillagjegyek, akiknek áldást hoz a Vízöntő hava

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Szűz

Munkád mindig is fontos része volt az életednek, de a Bika havában különösen értékessé válik ez az életterület. Lehetőséged nyílik, hogy a jövődbe tekints, és hosszabb távú célokat tűzz magadnak. Kifejezetten szerencsés időszak a mostani, hiszen azt csinálhatod, amiben igazán jó vagy, és amit szívből szeretsz. Kevesen mondhatják el, hogy a munkájuk a hobbijuk is. A legjobbat, a legtöbbet hozhatod ki magadból, miközben a munkád, a megélhetésed biztosított. Nem mellesleg a kreatív energiáid is csúcson járnak, szóval, épp ideje megmutatni, mire is vagy képes.

Bak

Meglehetősen hosszú utat jártál be az elmúlt időszakban, számos érezhető változás történt veled. Számos új fordulatot és kihívást hozott az életed, de a Vízöntő havában picit megnyugodhatsz, és végre élvezheted a munkád gyümölcsét is. Ugyanakkor a retrográd bolygók felidézik benned a múltat, és új lehetőséget kapsz, hogy átértékeld a munkádat, a pénzügyi stabilitást, a számodra fontos értékeket. Tekintsd valódi kihívásnak a következő heteket, és hozd ki magadból a legtöbbet. Most valóban magadra találhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top