nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nyugalomra vágynak

Ezek a csillagjegyek nyugalomra vágynak

A horoszkópból megtudhatod, kiket érdemes időnként békén hagyni!

Skorpió

A Skorpió kívülről egészen másnak tűnik, mint amilyen valójában. Lelkében a nyugalomra, a békére, a boldogságra vágyik, kívülről meg sokan túlzottan is határozottnak látják. Erősen hisz benne, hogy a világ jóval több annál, mint amit az érzékszervekkel tapasztalhat belőle. A megérzései bámulatosak, s mivel nagyon érzékeny alkat, ezért is keresi folyton a lelki békéjét, a belső egyensúlyt és nyugalmat.

Csillagjegyek és a lelki béke

Fotó: Getty Images/Nina Sinitskaya

Halak

A Halak belső világa nagyon élénk. Nem véletlen az sem, hogy őt az anyagias világ jóval kevésbé érdekli, mint más csillagjegyeket. Nagyon spirituális típus, mélyek az érzései, nem mellesleg rendkívül empatikus. Nagyon érzékeny a lelke, de épp ezért érez rá olyan könnyen a többiek lelkiállapotára is. És hogy képes legyen a mindennapokban boldogulni, fontos, hogy a nyugalomra, a lelki békére törekedjen.

Rák

A Rák is az érzékeny típusok közé tartozik, de ő az, aki élet apró örömeiért is hálát érez. Nyitott és nagyon fogékony a spiritualitás gondolkodásra, ugyanakkor praktikusan, gyakorlatiasan is képes gondolkozni. Számára épp ez a kettősség adja a nyugalmat, a lelki békét. Persze a párkapcsolata, a családja is legalább ennyire fontos a teljességhez. Nélkülük sem érezné biztonságban magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top