nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek egészségtudatosan élnek

Ezek a csillagjegyek nagyon figyelnek magukra

Nagyon erősen törekszenek az egészségtudatos életre.

Szűz

A Szűz talán mindenkinél jobban figyel magára, a teste jelzéseire. Nagyon tudatosan éli az életét, mindenben igényes, egészségesen táplálkozik, a lehető legjobbat adja magának. Amikor beteg, orvosságok helyett a jól bevált házi praktikákkal gyógyítja magát. Gyógynövényteákat iszik, inhalál, sokat pihen, s csak akkor fordul orvoshoz, ha mindenképpen muszáj. Rendszeresen lazít, relaxál, jógázik, próbál a lehető legtudatosabban élni. 

Csillagjegyek és az egészségtudatos élet

Fotó: Getty Images/Tunvarat Pruksachat

Skorpió

A Skorpió határozott és energikus típus, aki szenvedélyesen veti bele magát az újdonságokba. Például egy számára izgalmasnak és elfogadhatónak tartható életmódváltásba, amelynek minden előírását lelkesen be is tartja. Persze, annál jóval tudatosabb ő is, mintsem meggondolatlanul sanyargassa a testét, mielőtt változtat, alaposan áttanulmányozza az adott diéta, edzésprogram hatásait és ismérveit, előnyeit és hátrányát.

Bak

A Baknak nem esik nehezére önfegyelmet gyakorolni, hiszen ő alapból is szigorú magához, ezért soha nem esik át a ló túloldalára, ha például nassolásról esik szó. Gyűlöli, amikor bűntudatot kell éreznie, ezért inkább megtesz mindent, hogy büszke lehessen magára. Ha finom falatokra vágyik, aznap inkább többet edzi a testét. Életében szinte folyamatosan a mértékletességre törekszik. Ő alapból sem az a hedonista típus, aki nagykanállal falná az életet. Inkább figyel magára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top