nlc.hu
Horoszkóp

Taktika és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek utálják a taktikát

Ezek a csillagjegyek azonnal kiszúrják, ha csak játszani akar velük a másik.

Oroszlán

Az Oroszlán magabiztosságával kitűnik a csillagjegyek közül. Született vezető, aki bármilyen helyzetben azonnal a kezébe veszi az irányítást. Olykor önelégültnek tűnhet, ami zavarhatja a barátait és családtagjait, ám épp ez a tulajdonsága teszi olyan biztossá abban, hogy tudja, mi az, amit akar és megérdemel. Éppen ezért ő nem híve a taktikázásnak, ami a munkájára ugyanúgy érvényes, mint a párkapcsolatára. Ha azt tapasztalja, hogy manipulálni próbálják, fogja magát, és elmegy, olyan partnert keres, aki megbecsüli őt.

Taktika, amit utálnak a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Shannon Fagan

Kos

Hasonlóan az Oroszlánhoz, a Kos is meglehetősen magabiztos és határozott. Ám szemben az Oroszlánnal, ő kifejezetten élvezi a konfliktust. Nem problémázik azon, ha valakit meg kell vádolnia, vagy véleményt kell nyilvánítani, legyen bármilyen negatív dolog is. Ha bárki is játszmába próbál bonyolódni vele, odamegy az illetőhöz és addig nem nyugszik, míg be nem olvas neki. A jó hír? Igen meggyőzően érvel a Kos, így előfordulhat, hogy teljesen elveszi az illető kedvét a manipuláció gondolatától is.

Vízöntő

A Vízöntő alapból kedves és figyelmes típus, ám ha valaki nem ismeri igazán, akkor könnyen zsémbes alaknak tarthatja. Szarkasztikus a humora, s nem igazán érdekli, hogy fájó pontot ér a megjegyzése. Ugyanakkor következetes, amit elhatároz, azt véghez is viszi. Nem tesz könnyelmű ígéreteket, de ugyanezt várja másoktól is. A sunyi, megbízhatatlan és kiszámíthatatlan embereket lenézi és gyűlöli. A taktikázás nála öngóllal ér fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top