nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem vállalják a párkapcsolatot

Ezek a csillagjegyek hosszú ideig egyáltalán nem vállalják fel a párjukat

A nyilvánosság előtt úgy tesznek, mintha csupán barátság lenne köztük.

Mérleg

Nagyon fontos a párkapcsolat számára, de nem könnyen esik szerelembe. Párjának úgy tűnhet, az ő szívét lehetetlen elnyerni. Pedig nem erről van szó esetében. Inkább csak arról, hogy nagyon óvatos, mert nem akarja megégetni magát. Eleinte figyel és teszteli a párját. És ha a múltban többször is megégette már magát, akkor ez a tesztelés meglehetősen hosszú folyamat lehet nála. Csak akkor vállalja fel az érzéseit, amikor egészen biztos a társa elkötelezettségében.

Párok, akik nem vállalják a szerelmüket

Fotó: Getty Images/Thomas Barwick

Vízöntő

A Vízöntő számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik. Az érzelmek, a párkapcsolat felvállalása ugyanakkor nem tartozik ezek közé. Úgy gondolja, sebezhetővé válna, ha kimutatná, mit érez a párja iránt. Nem mellesleg irreálisan magas elvárásokat támaszt a másik felé, amivel csak még problémásabbá teszi az elköteleződést. Ha a társ nem felel meg az elvárásainak, a kapcsolat sosem mélyülhet el igazán. Persze az ő szívét is el lehet nyerni, de ehhez nagyon sok türelemre lesz szükség. Viszont, ha a kapcsolat kiállja az idő próbáját, a Vízöntőben párja hűséges és különleges partnerre találhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top