nlc.hu
Horoszkóp

Javaslatok az egyes csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiket a héten a józan eszük ment meg – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. január 30. – február 5.

Ha nehéz helyzetbe kerülsz, ne fellobbanó érzéseidre hallgass, hanem a józan eszedre!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Ha szeretnéd kiteljesíteni magad, ezen a héten figyeld a felmerülő lehetőségeket! Nagyon fontos, hogy ezt ne más kárára próbáld tenni, ne úgy, hogy akaratoddal letarolod a többieket magad körül. Inkább éleszd fel magadban a kreatív erőket és ezt vesd be. Karrieredben jöhetnek akadályok és kihívások, de ha rád jellemző módon bátran szembenézel velük, áthidalhatod ezeket.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Hallgass a józan eszedre, ha családi viszályról van szó és próbálj megmaradni a középpontban. Ha viharossá válik a légkör, akkor is légy támasza családtagjaidnak. Munkahelyeden helytállásod és kemény munkád előbb-utóbb meghozza gyümölcsét. Elfáradhatsz a folyamatos erőfeszítéstől, de kitartásod most is megment.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem kell feltétlenül mindenkivel megértetned magad, nem biztos, hogy benned van a hiba, ha nem sikerül. A józan eszed megsúgja, hogy kivel érdemes barátkoznod, légy előrelátó kapcsolataidban, legyen szó beosztottakról vagy főnökről! Visszafogottan költekezz a héten, különösen a hétvégén kell majd óvatosnak lenned.

Lány ül egy ágyon csészével

Forrás: Unsplash

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes a héten felmérned erőforrásaidat és rendet tenned pénzügyeid terén. Találd meg a helyes középutat, nem kell fogadhoz verned a garast, de azért kétszer is gondold meg, hogy mire adod ki fáradságosan megszerzett vagyonkádat. Barátaid társasága pihentető közeg, add át magad fesztelenül a vidámságnak.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ez a hét a te heted lesz, különösen, ami a hétvégét illeti. Élvezd minden percét, de azért ne szálljon el veled a ló. Fényed úgyis beragyogja egész környezetedet, nem kell rátenni még egy lapáttal. Ha teheted, tölts több időt a szabadban a héten, a szabadtéri tevékenységek felfrissítenek és segítenek megőrizni egészségedet. Ha családi probléma üti fel a fejét, józanul gondold végig a helyzetet, így találhatsz megoldásra.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Néha jobban megmutathatod a világnak, mi rejtőzik benned, felszínre tárhatod értékeidet. Ez segít abban is, hogy oldd zárkózottságodat. Ha lelkesen és energikusan beleveted magad a családi életbe, az felpezsdít és jókedvvel tölt el. A rád jellemző józansággal gondold végig pénzügyeidet, hátha felmerül egy jó befektetés lehetősége.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Lépj kapcsolatba barátaiddal, ismerőseiddel, józanul gondold végig, hogy ki az, akire valóban számíthatsz. A kölcsönösség jegyében arra is figyelj, hogy te miben lehetsz az ő segítségükre. Akár új kapcsolatokra is nyílik lehetőség, ha szemfüles vagy. A múlt rossz döntéseinek hatása begyűrűzhet életedbe, de nincs minden veszve, tőled függ, hogy merre alakulnak a dolgok.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten haladhatsz előre különböző projektjeiddel. Azért csak óvatosan, józanul megfontolva haladj, ne fejjel a falnak! Kitartó munkád meghozza a külső elismerést, de az legyen az első, hogy magaddal elégedett legyél. Ha vitába keveredsz valakivel, különösen, ha családtagról van szó, semmiképp ne veszítsd el a türelmedet, igyekezz higgadt maradni.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy lehetőséged adódik a héten, hogy átadd tudásodat, tapasztalataidat másoknak. Tarts ki, sőt, ha bírod, duplázd meg az erőfeszítéseidet, vasárnapig még sokat léphetsz előre céljaid megvalósításában. Energikusságod most különösen jól jöhet. Ha továbbtanulásban vagy bármilyen képzésben gondolkodsz, józanul gondold végig a lehetőségeidet, lehet, hogy minél előbb érdemes ebbe belevágnod.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Nagy önbizalommal vetheted bele magad pénzügyeid intézésébe, bízd magad ebben józan eszedre és hallgasd, mit súg neked. Erre támaszkodva sikereket érhetsz el. Közben ne feledkezz meg saját alapvető szükségleteidről. Ha pedig emellett szokásodhoz híven segítő kezet nyújtasz másoknak, nagy hálára számíthatsz.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Romantikus kapcsolataidban elragadhat a hév, ez teljesen természetes, azonban – ha a jövő tervezéséről van szó, – támaszkodj inkább a józan eszedre, mint elsöprő érzelmeidre. Bátran tudasd szeretteiddel, hogy mire vágysz, ne várd el tőlük, hogy olvassanak a gondolataidban. Nem lenne jó személyes sértésnek venned a külső reakciókat, inkább nézzétek meg, hogy mi okozhatta a félreértést.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten még lovagold meg az év eleji lendületedet, jöhetnek nehezítések, váratlan helyzetek, de józan belátással olyan döntéseket hozhatsz meg, amelyek kisegítenek a bajból. Csak a produktív dolgokra figyelj, mert különben elfolyik az energiád. Szánj időt a héten magadra is, a kikapcsolódás, pihenés újratölti lemerült akkumulátoraidat.

Ez is érdekelhet Erősség Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top