nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek elképesztő szerencsére van

Ezeknek a csillagjegyeknek elképesztő szerencséjük van

Ezek a csillagjegyek irigylésre méltó módon szerencsések.

Skorpió

A Skorpió az a típus, akivel sosem történik igazán rossz dolog. Különleges szerencséjének köszönhetően mindig elkerüli a balszerencsés helyzeteket. Az ő életét sosem árnyékolják be kellemetlen történések. Olyan, mintha taszítaná a negatív energiákat. Persze, előfordulnak vele rázós szituációk, mégis, ha csupán egyetlen pillanaton múlik is, de elkerüli a baleseteket, a tragédiákat. Ő valahogy mindig a legjobbkor tartózkodik a legjobb helyen. A többiek már-már bosszantónak találják elképesztő szerencséjét. A legnagyobb problémája éppen az, hogy hajlamos természetesnek venni ezt az áldott állapotot. Meg kell tanulnia hálásnak lenni a sorsnak, mert akkor a saját szerencséje kovácsa lehetne.

A young woman closing her eyes as she blows golden confetti from her hand, and makes a wish.

A young woman closing her eyes as she blows golden confetti from her hand, and makes a wish.

Oroszlán

Az Oroszlán valóban szerencsés csillagzat alatt született, de mégsem csak ez az egyetlen oka, amiért a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozhat. Magabiztosságával könnyedén nyeri el mások bizalmát, a megítélése mindenkor nagyon pozitív. Szinte csak gondolnia kell arra, amit szeretne, és máris teljesül a kívánsága. Vele kapcsolatosan a magabiztossága mellett káprázatos külsejét sem lehet figyelmen kívül hagyni, amellyel másokhoz képest könnyebben érhet el sikereket. Ő nemcsak a szerencséje, a saját boldogsága kovácsa is, hiszen mind a karrierjében, mind a magánéletében bámulatosan ügyesen lavíroz.

Bika

A Bika sem véletlenül került a legszerencsésebbek listájára, ugyanis az élet minden területén szerencsésnek mondhatja magát. Pontosan egyetlen kivétel akad, ahol időnként nehézségekkel néz szembe, és ez a szerelem. Lenyűgözően magabiztos és sikeres a munkájában, szerettei nagyra értékelik őt, és nagyon büszkén tekintenek rá ezért. Valami viszont történik vele, amikor párkapcsolatról, párválasztásról, szerelemről esik szó. Ebből az ördögi körből nem igazán tud szabadulni, pedig számtalan hasznos baráti tanácsot is kap sikerhez. Semmi másra nem vágyna jobban, mint megértő, kitartó és hűséges társra találni. Egyszer biztosan ez is összejöhet neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top