nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akk tudják, hogy kaphatnak meg mindent

Ezek a csillagjegyek mindent megkaparintatnak, ami szeretnének

A horoszkóp szerint pontosan tisztában vannak a képességeikkel, és persze azzal is, hogyan szerezzék meg könnyedén mindazt, amire igazán vágynak, hogyan kapják meg, amit akarnak, hogyan érjék el a céljaikat.

Szűz

A Szűz ígéreteiben vagy döntésében sokan sajnos a rosszindulatot sejtik és feltételezik. Pedig valóban nincsenek hátsó szándékai és a rosszindulat is távol áll tőle, mégis szúrós kritikáját többen félreértik és vonnak le téves következtetést. Ő csak jobbat és többet akar. Tény és való, nem lehet, meg nem is érdemes neki ellenállni és ellentmondani, ezért valójában mindig eléri másoknál, amit igazán szeretne.

Csillagjegyek, akik mindent elérnek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Mérleg

A Mérleg a Szűzhöz hasonlóan maximalista típus. Addig nem fejezi be a feladatokat, amíg nem érzi, azok úgy tökéletesek, ahogyan elképzelte. Ezért a szokásosnál is több időt tölthet, mire a munka végére jut. Sokan figyelmen kívül hagyják az elvárásait, a kéréseit, őt viszont mindez csöppet sem érdekli. És ki nevet a végén? Persze, hogy a Mérleg, mert elérte és megvalósította, amit akart.

Skorpió

A Skorpió határozott és magabiztos csillagjegy, pontosan tudja, mit és hogyan akar, őt lehetetlenség legyőzni. Amikor ellenállásba ütközik, csöppet sem türelmes és kedves a többiekkel, ezért megesik vele, hogy magára marad a feladatokkal. Nem bánkódik egyáltalán, mert így pontosan tudja azt is, amit végül letesz az asztalra, az úgy tökéletes, ahogyan megálmodta. Könnyedén átlát másokon, így azt is tudja, hogyan manipuláljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top