nlc.hu
Horoszkóp

Agresszív csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon agresszívak

Pillanatok alatt felkapják a vizet, és teljesen elveszítik a kontrollt.

Oroszlán

Az Oroszlánnal sem érdemes ujjat húzni. Ugyanakkor rá az is igaz, ok nélkül sosem dühöng. Az ordításra viszont meglehetősen könnyedén talál okot. Mindenkit hibáztat, minden problémáért téged okol. Végül is ő a király és az esetek többségében pontosan így is viselkedik. Ha megpróbálnád letaszítani őfenségét a trónról, na azzal húznád ki igazán a gyufát. Nem érdemes megzavarni abban, amit éppen csinál, mert semmitől sem robban fel jobban, legföljebb, ha akkor piszkálod, amikor fáradt. Nagyon könnyen megsértődik, mindent azonnal a szívére vesz. Ő az a csillagjegy, aki sosem bocsát meg. Jobb elkerülni akkor is, amikor rossz a kedve, inkább várd ki türelmesen, mire visszanyeri pozitív önmagát. Általában nem tart sokáig.

Agresszív csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Kilito Chan

Nyilas

A Nyilas, az előbbi mellett egy másik tüzes csillagjegy, ezért nem véletlen, hogy ő is rendkívül lobbanékony és agresszív típus. Sosem téveszt célt, az íja mindenkor pontosan a céltábla közepébe talál. Gyűlöli, ha megpróbálod keresztezni az útját, a céljait, vagy meg akarod állítani az elhatározásában. Óriási haragra gerjed, szóval őt sem érdemes provokálni. Sosem köt kompromisszumot, amiről úgy gondolja, jár neki, azt tűzön-vízen át megszerzi. Amikor bosszantja valami vagy valaki, sosem számol tízig, sőt valójában egyig sem, pillanatok alatt éktelen haragra gerjed. Nem érdemes célba venni, mert mindig előbb talál célba. És mint tudott, ő sosem lő mellé. Légy vele inkább jóban, nem nehéz és sokkal kifizetődőbb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top