nlc.hu
Horoszkóp

Szókimondó csillagjegyek

Csillagjegyek, akiknek ami a szívén, az a száján is

Meglehetősen kritikusan teszik, amit kimondanak, és gyakran a legfájóbb pontra tapintanak.

Szűz

A Szűz valóban az egyik legkritikusabb csillagjegy. Tényleg mindenbe képes belekötni, s mindent ki is javít, amit nem tart elég jónak. Kétségtelenül nagyon igényes, de a mércét elérhetetlen magasságokba helyezi. Nemcsak másokkal szemben teszi, saját maga elé is kemény elvárásokat tűz. A legapróbb hibát is kiszúrja, előtte semmi sem marad titokban, s persze szóvá is teszi, ami nem tetszik neki. Lehet, nem mindig a legkedvesebben mondja ki, amit gondol, de a kritikája építő jellegű.

Bika

A Bika a türelem mintaképe. Igazából csak addig, amíg jól fel nem dühíti a környezete. Nála ez az a pillanat, amikor minden addig gyűjtögetett sérelmét a többiekre zúdítja. Ők meg értetlenül hallgatják a feldühödött előadást. Ilyenkor nem kertel, mindent kimond, ami a lelkét nyomja. Senki sem érti, hogy korábban miért nem szólt minderről, ha egyszer bántotta a dolog? Annak ellenére, hogy őszinte és megbízható típus, hajlamos tűrni és magában gyűjteni a fájdalmat. Egészen addig, amíg ki nem robban belőle minden…

Szókimondó csillagjegyek

Fotó: Getty Images/RichVintage

Skorpió

A Skorpió sosem tenne olyasmit, amivel nem ért egyet. Nagyon szenvedélyes típus, aki ugyan magáról csak nagyon kevés információt oszt meg, de a nemtetszését egyértelműen kimondja. Lojális és nagyon őszinte típus. Az is biztos, a környezete tudni fogja, ha valami nem tetszik neki, vagy nem ért egyet valamivel. Ilyenkor kíméletlenül őszinte, meg sem próbál kedves vagy tapintatos lenni, s nem érdekli, hogy megbántja-e éles kritikájával a többieket. Ő ilyen típus, képtelen a véleményét magában tartani. És végül is miért tenné?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top