nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek nem alakul valami fényesen a hét

3 csillagjegy, akiknek nem alakul valami fényesen a hét

Ezek a csillagjegyek nem feltétlenül számíthatnak csupa nehézségre a héten, de az is biztos, hogy ők viselik a legnehezebben, hogy ismét szembesíti őket olyasmivel az élet, amit szerettek volna már végképp elfelejteni.

Kos

Te az a típus vagy, akit mindig hajt valami belső erő és akarat. Amikor lassítasz, leállsz, nálad komoly tüneteket jelezhet, hogy valami nagyon nincs rendben. Ne lepődj meg, ez a hét pontosan ilyen lassulós lesz, egyre enerváltabbnak, kimerültebbnek érzed magad, és a lelkesedésedet is elveszíted. De csak átmenetileg, szóval, olyan nagyon azért ne keseredj el. Igazság szerint neked is szükséged van lazításra, pihenésre. Figyelj a belső hangokra, a megérzéseidre, s kövesd az „útmutatást”. Ha most nem is érzed a motivációt, a megvalósítás iránti vágyat, még nem jelenti, hogy később ne változhatna meg minden benned és az életedben.

Csillagjegyek, akiknek nem alakul túl jól a hét

Fotó: Getty Images/Adam Hester

Ikrek

Nem mondhatni, hogy csúcsformában lennél, pedig uralkodó bolygód, a Merkúr is téged támogat a Vénusz mellett ezen a héten. Egyik feled boldog, a másik kevésbé érzi jól magát, s azt érzed, hogy minden gondoddal magadra maradtál. Szerencsére ez az egész csak a fejedben létezik, és hogy a negatív érzések pozitívba forduljanak, érdemes tudatosan észrevenned a lehúzó gondolatokat. Próbálj minél türelmesebb lenni magadhoz és másokhoz is, a megoldás kulcsa ugyanis ebben rejlik. Nem mellesleg a többiek nagyon szívesen meghallgatnak téged. Szóval nyugodton öntsd ki a szívedet, de ne ragaszkodj a bebeszélt fájdalmadhoz.

Mérleg

Nem újdonság, de minden jó véget ér egyszer. Ahogyan minden rosszra is ugyanez érvényes. A mostani időszak a befelé figyelésre, az elengedésre késztet téged. Nézz szembe a tényekkel, hogy van, ami végleg véget ér, de csak azért, hogy valami egész más kezdődhessen az életedben. Bárminek, bárkinek is mondasz búcsút, így kell lennie, fogadd el, már nem segít téged a jövőben. A rossz szokásoktól is megszabadulhatsz, de ismét szembenézhetsz mindazzal, amit korábban a szőnyeg alá söpörtél. Új lehetőséget hoz neked az élet, ha élsz vele. Zárj le, engedj el és teremts lehetőséget az újdonságoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top