nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem törődnek bele a kudarcba

Ezek a csillagjegyek nem törődnek bele a kudarcba

Ők azt a szót, hogy kudarc, nem ismerik.
Forrest Gump jelenet (Tom Hanks)

Három típusú ember létezik. Az első, ha kudarc éri, csak a hibákra fókuszál. A második ilyen esetben megpróbálja a jó oldaláról nézni a helyzetet és tanulni a hibáiból. És van a harmadik, aki nem ismeri el a kudarcot – őket mutatjuk! 

Oroszlán 

Az Oroszlán szótárában a kudarc szó nem létezik, ugyanis képtelen beletörődni abba, ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezte. Ha kell újra és újra nekifut ugyanannak a dolognak, mert nem szeret elbukni, mindig a legjobb énjét akarja mutatni. Számára az, ha egy szituációból vesztesként kerül ki, az a saját magába vetett hitét kérdőjelezi meg, épp ezért nem is hajlandó ennek teret adni, mindig addig próbálkozik, míg nyertes nem lesz belőle. 

Szűz 

A Szüzet a dicsőség motiválja, nem éri be jóval, neki a legjobbnak kell lennie, igaz ez a munkájára, a magánéletére, de még a hobbijára is. Szerinte az élet csak akkor ér valamit, ha az sikeresnek mondható, pont ezért a kudarcról nem is hajlandó tudomást venni. Mivel magával szemben rendkívül kritikus, ezért elsősorban az egójának szeretne bizonyítani, mert úgy érzi, nem engedhet meg magának egyetlen rossz pontot sem. Ez a fajta maximalizmus sokszor vakká teszi a saját hibáival szemben. 

Bak 

A Bak számára fontos a presztízs, a megítélés, ebből következik, hogy a kudarcot nem engedheti meg magának. Ha valami mégsem az ő elképzelése szerint történik, azonnal talpra áll, akkor is, ha egyébként mélyebb nyomot hagyott benne az eset. A gyengeség nála a bukás szinonimája, márpedig a kudarc mind közül a legrosszabb, így bármit megtesz azért, hogy ezt senki ne kösse össze a nevével. Mivel emellett fejlődésorientált is, ezért több frontról igyekszik a jó oldalát mutatni a környezetének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top