nlc.hu
Horoszkóp

Számmisztika: ők az ideális szerelmespárok

Számmisztika: ők az ideális szerelmespárok

A szimpátia, a rokonszenv a számmisztikában az ún. testvérszámok párosításában található meg.

A születési dátumból csupán a napot kell figyelembe venni. Eszerint kilenc típus létezik.

Mindenki 1-es, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
Mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
Mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
Mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
Mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született.
Mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.
Mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született.
Mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.
Mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született.

Az 1-es „ideális” párja a 8-as

Az 1-esek szeretnek-szeretnének mindenhol, mindenben elsők lenni. A szerelemben és az ágyban is. Magukkal ragadó módon képesek meggyőzni az embereket. Ez a hév fedezhető fel a 8-asokban is. Ők ugyanolyan lelkesedéssel vágnak bele mindenbe, mint az 1-esek. Férfi-nő kapcsolatban természetesen ez a hév szexuális téren is megjelenik. Szenvedélyes és intenzív, de olykor rövid életű a románcuk. Tilos vetélkedniük, mert akkor azonnal vége a kapcsolatuknak.

A 2-es „ideális” párja a 6-os vagy 9-es

A 2-esek végtelenül békések, ezért nem érzik fontosnak, hogy saját véleményük mellett kardoskodjanak. Sokkal fontosabb számukra az összetartozás, a szeretet és a gondoskodás, akárcsak a 6-osnak. Férfi-nő kapcsolatban közös cél a harmónia megteremtése, de a tisztázatlan helyzetek megmérgezhetik a kapcsolatukat. Az őszinteség nélkülözhetetlen közöttük! A 9-essel mindketten hisznek az emberi jóságban. Fontos, hogy ne csak másokkal törődjenek.

Számmisztika szerint a tökéletes párok

(Fotó: Getty Images/Olena Ruban)

A 3-as „ideális” párja az 5-ös

Ők a legvidámabb párosítás. Mindketten szeretnek társalogni, társaságba járni. Jó  a humorérzékük, és alapvetően derűsek, optimisták. Méltán népszerűek mindenhol. Férfi-nő kapcsolat esetén vigyázniuk kell ezzel a „nagy népszerűséggel”! Nem szabad rivalizálniuk egymással, és nem szabad elcsábulniuk. Hűségesnek maradni az egyik legnagyobb kihívás számukra. A közös élmények komoly összetartó erővé válnak. Ezért menjenek együtt sportolni, utazni!

A 4-es „ideális” párja a 7-es

Mindketten megfontoltak, higgadtak, kitartóak és komolyak. Környezetükkel és önmagukkal is szigorúak és kritikusak. Nem szeretik a lazaságot, a fegyelmezetlenséget és a szétszórtságot. Férfi-nő kapcsolatban az érzelmek területén mindkettő rendkívül hűvös, távolságtartó, ezért meg kell tanulniuk kimutatni a bennük lévő szeretetet. A bizalom csak idővel engedi meg ezt a „veszélyes” tettet számukra. Ha erős a kapcsolatuk, akkor idővel képesek erre.

Az 5-ös „ideális” párja a 3-as

Stílusuk könnyed, mondandójuk mindig érdekfeszítő. Jó a humorérzékük, és alapvetően derűsek, optimisták. Egyikük se kapkodja el az elköteleződést. Az 5-ös hevesebb, indulatosabb, mint a 3-as, de mindketten rugalmasak, találékonyak, és tudnak alkalmazkodni. Imádnak utazni, sportolni, aktívan pihenni. Kapcsolatukban a hűség a legkritikusabb tényező. Szervezzenek minél több közös programot! Akkor könnyebb lesz együtt maradniuk.

A 6-os „ideális” párja a 2-es

A 6-os számára létszükséglet a béke és  a harmónia, akárcsak a 2-esnek. A vitákat elítélik és kerülik. Mindketten irtóznak a hangos szótól, a durvaságtól és a konfliktustól. Sokkal fontosabb számukra a család, az összetartozás, a szeretet és a gondoskodás. Férfi-nő kapcsolatban az egyetértés megteremtése közös cél, de a ki nem mondott sérelmek bomlasztó erővé válhatnak a kapcsolatukban. Emiatt a nyíltság és az őszinteség elengedhetetlen!

A 7-es „ideális” párja a 4-es

A 7-es rendkívül komoly és fegyelmezett. Az érzéseit jól leplezi, akárcsak a 4-es. Hasonlítanak egymásra abban is, hogy mindketten szigorúak, kritikusak a környezetükkel és önmagukkal szemben. Férfi-nő kapcsolatban túlságosan hűvösek és távolságtartóak. Ha szeretnének együtt maradni, akkor meg kell tanulniuk kimutatni a bennük lévő szeretetet. Ha elég sok időt töltenek együtt, akkor kialakulhat a bizalom.

A 8-as „ideális” párja az 1-es

A 8-as emberek energikusak, lelkesek és kihíváskeresők. Mindig készen állnak a versenyre. Nem szeretnek és nem is tudnak veszíteni. Ha egy 1-essel találkoznak, akkor méltó „ellenfélre” akadnak. Jó esetben kettőjük energiája összeadódik, és nem kioltja egymást. Férfi-nő kapcsolatban nagyon észnél kell lenniük. Ha nem vigyáznak, kapcsolatuk a folyamatos rivalizálásról fog szólni. Szó szerint vibrál a levegő közöttük.

A 9-es „ideális” párja a 2-es

A 9-es segítőkész, és meglehetősen naiv, de ugyanakkor igazi hős. Igyekszik megmenteni a világot. A 2-es a támaszt látja benne, azt, aki biztonságot és stabilitást visz az életébe. Találkozásuk meseszerű, mivel csordultig vannak jósággal és szeretettel. Férfi-női kapcsolatban arra kell figyelniük, hogy egymással is eleget törődjenek! Legyenek sokat kettesben, és ilyenkor csak egymással foglalkozzanak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top