nlc.hu
Horoszkóp

Két csillagjegy, akiket jobb fenntartással kezelni

Két csillagjegy, akiket jobb fenntartással kezelni

Gyakran tesznek könnyelmű ígéreteket, de a hazudozás sem áll tőlük távol.

Oroszlán

Az Oroszlán az állatöv legerősebb és legkeményebb típusa. Tüzes csillagjegy, aki rendkívül magabiztos és önálló, pontosan tudja, mit akar. Bármilyen meglepő, de amilyen erős, éppen annyira gyengéd és szerethető is tud lenni. Nagyon karizmatikus, aki mindenkor meg van győződve róla, csakis neki lehet igaza, és mindenkinek azt kéne tennie, amit ő helyesnek gondol. Az is igaz, valódi vezéregyéniség, sokan követik a példáját. De ő is áteshet a ló másik oldalára, amikor leural, és nem tűr ellentmondást. Annyira büszke és hiú, hogy soha nem ismerné be, amikor hibázott. Akár durva hazugságokat is kitalálhat, csak megvédje önmagát, a vélt becsületét. Az Oroszlán mindenkor menteni akarja a bőrét. Nem is egyszerű rábizonyítani bármit is, mert olyan arroganciával vág vissza, hogy ember legyen a talpán, aki vitába mer szállni vele.

Megbízhatatlan csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Ikrek

Az Ikrek kettős jegy, ezért nem is annyira véletlen, hogy két személyiségtípus lakozik benne. Nála előfordul, hogy a megbízhatatlan, már-már szélhámos oldala az erősebb. Nagyon tud szédíteni, aztán meg úgy eltűnik, hogy senki sem tudja, merre járhat. Ahhoz is nagyon ért, hogyan bonyolítsa és kuszálja össze a szálakat. Valószínűleg sokszor saját magát sem érti, zavart és érthetetlen. Könnyelműen kimond és megígér dolgokat, amelyekhez persze egyáltalán nem tartja magát. Nem feltétlenül hazudik szándékosan. A legtöbbször tényleg azt gondolja, amit kimond, csak aztán mégis megváltozik a véleménye, és ahelyett, hogy ezt is elmondaná, hallgat, és inkább köddé válik. Tudja pontosan, nincs minden rendben vele, ilyenkor időre lehet szüksége, hogy kitisztítsa a fejét. Amikor ez sikerül, az Ikrek ismét a pozitív, a nagyon szerethető oldalát mutatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top