nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek erre a férfira érdemes várni

Ezeknek a csillagjegyeknek erre a férfira érdemes várni

Minden felbukkanó pasiban a nagy őt látod, de inkább várj.

Oroszlán

Az lesz az igazi számodra, aki önmagadért tisztel. Aki a tenyerén hordoz majd, miközben éppen olyan motivált és állhatatos az életben, mint te magad. Várd azt a férfit, aki nem fárad bele, hogy dicsérjen, hogy mindig hangoztassa, milyen különleges vagy számára. Ez a valaki királynőként kezel majd, és vallja, hogy egyetlen igazán biztos hely van számodra: az ölelő karjai között. Királynő vagy, szóval ne add fel mindaddig, amíg megtalálod a leghűségesebb csodálódat. 

Skorpió

Várd ki azt a valakit, aki tökéletesen elfogadja a barátaidat és a családodat. Nem lesz rájuk féltékeny, nem akar kizárólagosan birtokolni. Várj arra a férfira, aki meglátja benned a kedvességet, és hogy milyen nagyszerű, jó ember vagy valójában. Akinek végre nem az lesz a célja, hogy lenyűgözzön, majd szolgálójává tegyen. Hanem aki egyenrangú félként kezel a kapcsolatban, miközben nem esik nehezére kitárni a szívét feléd. Várj arra, aki képes erre veled.

Csillagjegyek, akiknem érdemes várni a tökéletes férfira

Fotó: Getty Images/Deagreez

Bak

Arra vársz, aki a tükörképed férfiban. Szellemileg, lelkileg. És várj is, mert ő lesz számodra a tökéletes választás. Hasonló érdeklődési körök, azonos látásmód köt majd össze titeket. Ő lesz az, aki hozzád hasonlóan büszke lesz egy sikeres nap végén, és nem lesz féltékeny a te szakmai sikereidre. Sőt, veled együtt örül majd. Várd ki őt, aki teljes szívéből szeret, és bármennyire törtető és sikerre termett, téged tart majd élete fénypontjának. Ő az, akiért megéri várnod, mert ő lesz, akit igazán megérdemelsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top