nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindent kibírnak

Ezek a csillagjegyek nagyon strapabíróak

Ha padlóra küldi őket az élet, megrázzák magukat, és a legmélyebb pontról is újra és újra felállnak.

Skorpió

A Skorpió személyisége rendkívül erőteljes. Őt nem lehet nem észrevenni, és nem lehet őt figyelmen kívül hagyni. Érzelmileg is erősen hat a többiekre, egészen addig nyomul, amíg el nem ér a célját. A másik ember inkább megadja magát neki, mert valójában nem is tehetne mást. Általában nagyon kritikus a többiekkel, arrogáns is lehet, és nem is mindig könnyű vele egyezségre jutni. A szerelemben, a párkapcsolatban is lehengerlő, rendkívül szenvedélyes és érzelmes típus. Eltökéltségben egyetlen csillagjegy sem ér fel hozzá. Szisztematikusan, kitartóan halad a céljai felé. Őt képtelenség elpusztítani, minden helyzetből újra és újra talpra áll. Tényleg mindent kibír.

Strapabíró csillagjegyek

Fotó: Getty Images/jose carlos cerdeno martinez

Rák

Annak ellenére, hogy a Rák inkább a változékony hangulatáról ismert, nagyon is kitartó és állhatatos tud lenni. Megbízható, precíz még annak ellenére is, hogy az érzelmei erőteljesen befolyásolhatják őt a döntéseiben. Igényes a barátaival, a párjával szemben, jóhiszemű még akkor, amikor valaki megbántja a lelkében. Bármilyen meglepően hangzik, de erős az önértékelése, nagyon tud magában hinni. Amikor rendben van az önbizalma, szinte hegyeket mozgat meg. A legmélyebb pontról is talpra áll, megrázza magát, és még nagyobb erővel veti bele magát a céljaiba. Mindez a párkapcsolatra és munkájára ugyanúgy érvényes.

Oroszlán

Az Oroszlán, hasonlóan a Koshoz, szintén rendkívül erős típus mind lelkileg, mind fizikailag. Nála dominánsabb karaktert keresve sem találni az állatövben. Született vezető, bátor, talpraesett, határozott, és rendkívül magabiztos. Nagyon erősen hisz a saját képességeiben, és éppen ezért annyira sikeres. Félénknek csöppet sem nevezhető, rendkívüli energiákkal rendelkezik, fáradhatatlan, elpusztíthatatlan típus. Amit a fejébe vesz, meg is valósít. Történjen bármi, nem tágít, a végsőkig kitart a céljai mellett. Rendkívül büszke, és előfordul, hogy meglehetősen öntelt lehet. Ugyanakkor olyan személyes varázzsal rendelkezik, amely egyetlen más csillagjegynél sem tapasztalható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top