nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Hogyan készüljenek a csillagjegyek a Valentin napra? – Szerelmi horoszkóp 2023. február 11-12.

Mivel a Valentin nap idén keddre esik, előrébb hozhatjátok az ünneplést és már hétvégén a szenvedélyé lehet a terep, erre különösen a vasárnap lesz alkalmas.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén vidd el kedvesedet egy izgalmas programra, előlegezzétek meg ezzel a Valentin napot! Óvatosan borítsd tűzbe szerelmedet, először puhatolózz, hogy erre vágyik-e vagy inkább egy kis visszafogottabb melengetésre és romantikus gesztusokra. Egyszerűen elbűvölő tudsz lenni, ezt a varázst pedig bármikor bevetheted.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Adj teret párod véleményének is, különösen, ha már a Valentin napotokat tervezitek. Ugyanakkor légy nyitott a javaslataira, lehet, hogy most érdemes lenne elhagynotok a járt utat. Lehet, hogy ehhez neked nagyobb erőfeszítést kell tenned, de egy évben egyszer van ilyen, a párod kedvéért merj nyitni az újra.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A Valentin nap alkalmából bevetheted kitűnő fantáziádat. Ha szintet szeretnétek lépni kapcsolatotokban, arra is remek alkalom lehet ez az ünnep. De egyszerűen arra is alkalmat adhat ez a hétvége, hogy együtt legyetek nyugalomban, szeretetben és megértésben, akár olyan egyszerű programmal, ami mindkettőtöknek szórakoztató.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Veszekedés helyett a szenvedélyé legyen a főszerep a hétvégén, előre vetítve a szerelmesek ünnepét. Most lesz esély arra, hogy bensőségesebbé tegyétek vagy megerősítsétek kapcsolatotokat. Figyelmességeddel és gondoskodásoddal bármikor az ujjad köré csavarhatod kedvesedet és meglágyíthatod a szívét, ha a szokásosnál morcosabb lenne.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha valamilyen bejelentést tartogatsz, nem kell feltétlenül megvárni a keddi Valentin napot, már most hétvégén előállhatsz vele, de legalábbis megágyazhatsz a hírnek. Ha mégis vitás kérdés merül fel, próbáljátok humorral megoldani. Ha szerelmes vagy, hatalmas szíveddel és forró szereteteddel elhalmozod választottadat – minden téren.

Színes szívek az asztalon

Fotó: Unsplash

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne állj ellen az izgalmas változásnak. Különösen vasárnap forrósodhat fel köztetek a levegő, add át magad az érzésnek, kedveseddel elengedheted a gátlásaidat. Legyen a tiétek a hétvége, tartsatok előrehozott Valentin napot, csak ti, kettesben – ha nem is egész hétvégén. Jelezd párodnak, mit szeretnél, hogy a te vágyaid is érvényesüljenek.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bűvöljétek el egymást kedveseddel, bármilyen eszközt bevethetsz ehhez. Akár a vezetést is a kezedbe ragadhatod, nem kell mindenben megfelelned a másiknak. Őrizd meg saját egyéniségedet, hiszen a párod valaha ebbe szeretett bele. Ha szükséges, vesd be különleges érzékedet, melyre támaszkodva elkerülheted a felesleges vitákat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A közelgő Valentin napot felhasználhatod arra, hogy friss erőt lehelj kapcsolatodba. Érzelmeid intenzitása váratlanul érheti párodat, de hamar megmutathatod neki, hogy nem forralsz semmi rosszat, rád bízhatja magát. Vasárnap felerősödhetnek érzéseid, ez mehet jó irányba, de a féltékenység is felütheti a fejét. Semmiképp nem kéne heves vitába keveredni.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Biztosítsd párodat szerelmedről és hűségedről, a Valentin nap jó apropó lehet erre, akkor is, ha majd csak jövő kedden köszönt ránk. Vasárnap intenzív érzések törhetnek felszínre, készülj fel, hogy kezelned kell ezeket. Jobb megbeszélni ezt kedveseddel, még akkor is, ha ez nem indul könnyen és kölcsönösen kínosan vagy feszengve érzitek magatokat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvatosan fogalmazd meg érzelmeidet, mert a nyersen kimondott szavak tőrdöfést jelenthetnek kedvesed szívébe. Keressetek kölcsönösen kompromisszumos megoldást, ez az arany középút boldog és kiegyensúlyozott Valentin nap felé vezet benneteket. Párod mondandójára akár hevesebben is reagálhatsz, de légy óvatos, nehogy félreértse és megbántódjon.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem elég szép szavakat suttognod választottad fülébe, ne csavard el a fejét, csak ha komolyak a szándékaid. Régi kapcsolatokban pedig biztosítsd párodat hűségedről és szerelmedről. A közelgő Valentin nap jó alkalom lehet arra, hogy ezt bizonyítsd, illetve akár konkrét ajándékkal is megmutasd. Nem kell vele parádézni, lehet apróság is, inkább gondold át, hogy kedvesed mitől hatódna meg igazán.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A Valentin nap beköszöntét várva akár most hétvégén is kitalálhattok egy világtól elvonulós programot, ahol csak ti, csak ketten lehettek együtt. Ha ez most nem valósítható meg, ne keseredj el, akár egy pár órás közös program is segíthet, hogy kapcsolatotok hosszú távon megerősödjön. A közös álmok jobban kirajzolódnak egy kis tervezgetés után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top