nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Mire inspirálja a csillagjegyeket a héten a szeretet? – Csillagjegy horoszkóp 2023. február 13-19.

A héten vár ránk a Valentin nap, ami nemcsak a szerelmesekről szólhat, hanem minden kapcsolatunkról, amelyet a szeretet vezérel.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Sosem késő a változásra. Ha szükséged van egy kis inspirációra, gondolj kedvesedre, szeretteidre, értük olyat is megtennél, amit magadért nem. Akár még a komfortzónádból is kilépnél a héten a szeretet nevében? Emellett lehet, hogy érdemes lenne bocsánatot kérned valakitől…

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

A szeretet jegyében a héten lazítanod kéne a makacsságodon. Gondold át, hogy milyen helyzetekben válsz feszültté, mi az a kulcsmondat, melyre azonnal fújtatni kezdesz, mint egy megvadult bika. Tölts több időt szeretteiddel, beszélgess, így jöhetnek megoldások aktuális kérdéseidre.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Szeretetedet különleges módokon, de a lehető legegyszerűbben is kimutathatod. Bár mostanában sokaknak lehetnek pénzügyi gondjai, te mégis kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy lehetőséged adódik valamilyen módon anyagilag támogatni egy szerettedet. Eddigi kemény munkád meghozhatja a gyümölcsét.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Eredményeket mutathatsz fel a héten, ha kitartottál célod mellett. Türelmed nem lesz hiábavaló és ezt szeretteid is értékelni fogják. Hallgass párodra, ha nehéz helyzet adódik a héten, hidd el, az irántad érzett szeretet vezérli, ezért legalább hallgasd meg, beszéljétek meg a dolgot.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Olyan dolog is történhet a héten, ami váratlanul ér, amire nem voltál igazán felkészülve. Lehet, hogy ez haragra gyújt, de próbálj inkább a szeretet szavára hallgatni és békés lélekkel reagálni. Nem tanácsos álláspontodat a szeretteidre erőltetni, most különösen nem…

Kutya-macska barátság

Kutya-macska barátság (fotó: Unsplash)

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Jöhetnek a héten hullámvölgyek, ilyenkor legjobb, ha szeretteidre támaszkodsz. Te tudod ezt olyan diszkréten tenni, hogy nem szívod el tőlük az energiát. Őrizd lelkesedésedet, ez olyan energikusságot ad, amely átvisz a nehézségeken és párodnak is inspiráló lesz.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Fordulj szeretettel párod és családod felé, ha úgy érzed, feszültség van a levegőben és konfliktus közeleg. Próbáld beleélni magad a másik helyzetébe, így könnyebb lesz megtalálni a középutas megoldást, ami mindenkinek jó lehet. Párod feszültebb lehet a szokásosnál, de kedvességed fel tudja oldani benne ezt a görcsöt.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha szeretteid nehéz helyzetbe kerülnek, biztosan tudsz némi segítséggel szolgálni, de tedd ezt diszkréten és a lehető legnagyobb szeretettel. Így sikerülhet olyan pozitív légkört varázsolnod magad köré, amelyben szívesen fürdőznek a többiek. Most a legjobb tudásodat nyújthatod az élet több területén is.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Teljes szívvel vesd bele magad kapcsolataidba, ugyanakkor igyekezz finoman és gyengéden kifejezni érzelmeidet szeretteid iránt. Pároddal találjatok olyan közös időt a héten, amikor kettesben lehettek. Járj nyitott szemmel, hogy meglásd a lehetőségeket. Tartsd távol magad a gyanús pénzügyi tranzakcióktól.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha döntenetek kell valamiben a héten szeretteid körében, az nehézségbe ütközhet ellentétes álláspontjaitok miatt. Inkább arra támaszkodjatok, ami összeköt benneteket, mint ami szétválaszt. Szereteted megsúgja majd a helyes irányt. Tedd félre negatív gondolataidat!

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Jó lehetőségek adódhatnak a héten, de fontos, hogy minden esetben a szereteted vezéreljen, semmiképp ne valamilyen negatív, visszahúzó érzés. Lehetséges, hogy annyi teher nehezedik rád, hogy nem lesz egyszerű, hogy pároddal zavartalanul turbékolhassatok, de ha hétköznap nem is sikerül, legalább hétvégén jusson erre időtök.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten bármilyen hanyagság olyan veszteséget okozhat, amit utólag nehéz lesz pótolni vagy jóvátenni, ezért légy óvatos. Kerüld el, hogy másokat kritizálsz vagy akár siettetsz, mert ez is hibához vezethet. Inkább hallgass a szeretet szavára és reagálj pozitívan jelzéseikre és kérdéseikre.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a szerelem februárban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top