nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legönkritikusabbak

Ezek a csillagjegyek a legönkritikusabbak

Kívülről nem mindig látszik rajtuk, de ők rengeteget kritizálják saját magukat.

Rák

A Rák nagyon érzékeny. így a legapróbb dolgok is képesek őt mélyen megérinteni. Ráadásul rágódós típus és hajlamos rá, hogy bizonyos negatív történéseket magára vegyen, önmagát hibáztassa miattuk, még akkor is, ha semmi köze hozzájuk. Ehhez még hozzá jön, hogy be is zárkózik, nem beszél ezekről másoknak, így esély sincs megértetni vele, hogy nem ő a hibás.

Szűz

A Szűz igazi maximalista és a maximumot várja el a környezetétől is, emiatt könnyen és gyakran kritizál másokat. Azt azonban valószínűleg kevesen sejtik, hogy ez az egész abból adódik, hogy valójában önmagától vár el túl sokat, sosem megelégedve magával és ezt vetíti ki másokra.

Skorpió

A Skorpió nem megy a szomszédba, ha másokat kell kritizálni vagy bántani, főleg, ha úgy érzi, hogy ők is bántják őt. Mindez azért van, mert egy folyamatos háború dúl benne, ahol saját magával harcol. Nagyon mélyre tudja vinni magát az önromboló érzéseivel, ez vetül ki a környezetére is, amikor fenyegetve érzi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top