nlc.hu
Horoszkóp

A hétfői újhold hatása a nőkre

A hétfői újhold hatása a nőkre

Február 20-án újhold lesz. Érdemes megnézni, hogy milyen hatása van a nőkre illetve a nőiségre. Mutatjuk!

Visszavonulásra hív

Az újhold ideje a holdkör legsötétebb időszaka, hiszen ilyenkor semmit nem látunk a holdból. Ez a nőiségünkben úgy nyilvánul meg, hogy a két héttel ezelőtti telihold állapotból, amikor teljes fényünkkel ragyogtunk, fokozatosan visszavonultunk, most nem kifelé, hanem befelé figyelünk, erőt gyűjtünk az újbóli kibontakozáshoz, töltődéshez.

Új kezdetet hoz

Az újhold mindig egy új kezdet lehetőségét hozza. Ilyenkor még nem látszik semmi, és ebből bármi kibontakozhat majd, ahogy a hold növekszik. Mi dönthetjük el, hogy a saját életünkben ezt a növekvő fényt, energiát hova irányítjuk. Ez a magok elültetésének ideje, hogy azzal foglalkozhassunk az elkövetkezendő időszakban, amivel igazán szeretnénk.

Növeli az intuíciót

A mostani újhold a Halak jegyében lesz. Mi nők amúgy is erős intuicióval rendelkezünk, a Halak csillagjegy pedig segíteni fog tovább mélyíteni ezt. Tehát érdemes hallgatnunk a belső hangunkra, megérzéseinkre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top