nlc.hu
Horoszkóp

Március és a munka

3 csillagjegy, akiknek sikereket hoz a március a munkában

Ők most igazán nagyot léphetnek előre a karrierjükben!

Mérleg

A március az önbizalmat, a hitelességet hozza el számodra, egyszóval próbálj most mindent beleadni a munkádba. Kiváló időszak, ha változtatni szeretnél, hogy miként fejezed ki magadat, vagy osztod meg másokkal az ötleteidet. Ne legyél bátortalan, a bolygók támogatnak téged. Ha bármilyen kudarc ér, ne add fel, folytasd tovább a munkát. Hidd el, a balsiker is a folyamat része, s ha néhányban részed is lesz, ez elkerülhetetlen a siker felé vezető úton. Legyél türelmes, és az eredmény sem marad el.

Karrierben sikeres csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Skorpió

A március kicsalogat a páncélod alól, s soha nem látott erőt érzel magadban, hogy a karrieredre koncentrálj a korábbinál jóval gyakorlatiasabb módon. Több helyről is kaphatsz támogatást, használd ezt az energiát arra, hogy különleges dolgot alapozz meg. Kezdj hozzá az építéshez, és hidd el, hamarosan valami nagyszerű lehetőséggé növi ki magát. Lehet, hogy a múlt démonai visszahúznak, de a korábbi hibáidból tanultál már, és úgy sem követed el azokat még egyszer.

Nyilas

Nincs mit tenni, ha karrier, akkor a március kétségtelenül rólad szól. Mindenki rólad beszél, lépten-nyomon az eredményeidet emlegetik. Sütkérezzél most a dicsőségben. Győződj meg róla, hogy mindent kiadsz magadból. Ebben a hónapban erőt, optimizmust, növekedésre való elhivatottságot sugárzol. Itt az ideje, hogy higgy végre a lehetőségeidben és persze önmagadban, hiszen sokkal többre vagy képes, mint eddig gondoltad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top