nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Bízd magad a képzelőerődre és az intuíciódra! – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. február 27-március 5.

Nyisd meg szíved és adj teret az álmoknak. Képzeld el az elképzelhetetlent és adj esélyt magadnak arra, hogy átlépd saját határaidat.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Képzeleted szabadon szárnyalhat, de neked nem is újdonság, hogy mész előre céljaid felé és a vadonban vágod az utat, akár a többiek előtt is. Figyelj a többiekre, hogy megnyugtató és egyben inspiráló legyen a nyomodban járni. Most saját életed irányán is változtathatsz. Pénzügyekben viszont maradj szigorúan a realitások talaján.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Hidd el, hogy képes vagy a vágyott változásra. Apró lépésekkel kezdd, nemcsak magadra figyelve, hanem kapcsolataidat is górcső alá véve. Ha nagylelkű vagy, az feloldja benned a feszültséget, és a stressz is kevésbé tolakszik napjaidba. Lehet, hogy érzelmeidet jobban kell majd kontrollálnod ezen a héten.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Hallgass megérzéseidre és így próbálj megértést teremteni magad körül, kiegyenlíteni valahogy az ellentétes nézeteket és közös nézőpontra emelkedni a vélemények tengerében. Mindebben segíthet rendkívüli kommunikációs képességed, mert ezzel hangot tudsz találni ellentétes habitusú emberekkel is.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Mindegy, mivel foglalkozol, azt kiválóan tudod végezni, különösen, ha elengeded a belső feszültséget és átadod magad belső megérzésednek és szárnyaló képzeletednek. Nem biztos, hogy ezt könnyű lesz átvinni a külső falakon és a korlátoltságon, ez igazi kihívás lehet, de valahol el kell kezdened. Ne add fel, vedd türelmesen az akadályokat!

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Belső ihletettségedet engedd szabadon megnyilvánulni. Emlékezz rá, hogy bárhol is jelensz meg, tetteid, sőt még szavaid is eléggé figyelemfelkeltőek ahhoz, hogy egész környezetedre nagy hatást gyakorolj. Így fontos, hogy pozitív kisugárzásod legyen, és jó irányba befolyásold a rád tekintőket, legyen az a családban vagy a munkahelyen.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Józanságod, kiegyensúlyozottságod mindig kisegít a bajból, de most esélyt kaphatsz, hogy eddig elképzelhetetlen célt is kitűzz magad elé. Megvan benned minden képesség, ha némelyik rejtetten is, hogy képes legyél elérni álmaidat. Különösen, ha a nehéz körülményekben is meglátod a lehetőséget a fejlődésre.

Lány fekszik csukott szemmel

Álmodozva (Fotó: Unsplash)

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

A héten úgy érezheted, mintha egy libikókán ülnél, melynek hol az egyik, hol a másik felét húzza le valami mázsás súly. Képzeld el, hogy te irányítod és nemcsak azt tudod meghatározni, hogy merre lendüljön, hanem akár egyensúlyba is hozhatod a két oldalt. Ha el tudod képzelni, az az első lépés ahhoz, hogy képes is legyél rá…

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A benned lévő kettősség jó esetben harmonizálódik, de csak akkor, ha rá mered bízni magad a sors hullámaira és harmonikusan haladsz az árral előre. Magadhoz igazán lehetsz őszinte, bevallhatod, hogy számodra mi a fontos, és merre szeretnél indulni. Képzeld el a kivezető utat és lépj is rá határozottan.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

A héten próbára tehetik nyugalmadat, pedig fontos lenne, hogy ezt megőrizd. Áldozz időt arra, hogy normális kerékvágásba tereled dolgaid menetét, hogy ne nyomják a válladat. A mindennapi rohanásban legyen időd megállni, végiggondolni a helyzetet, leszűrni a tapasztalatokat és ezek szerint menni tovább.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha a héten könnyedséget éreznél, ragadd meg a pillanatot. Mi váltotta ezt ki? Add át magad az áramlatnak, bízz benne, hogy úgy is mehetsz jó irányba, ha nem te határozod meg minden egyes apró lépésedet. Most konokságod is megenyhülhet és lehet, hogy ezzel örömöt okozol családodnak és barátaidnak.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha egy rossz szokás elhagyásával próbálkozol, tarts még ki, reggel határozd el, hogy csak aznap bírni fogod. Tereld el gondolataidat úgy, hogy beleveted magad valamibe, ami igazán érdekel. Jöhetnek nagy próbák a mindennapi megmérettetésekben is. Ha túl nagy a stressz, vezesd le egy kis tánccal vagy tedd be kedvenc zenédet, csukd be a szemed és repülj a hangokkal képzeleted szárnyain.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ellentétes irányokba húzhat a szíved-lelked és a mindennapi valóság, amitől akár úgy is érezheted magad, mintha szétszakadnál és látszólag feloldhatatlan ez az ellentét. Próbálhatod közelíteni a kettőt, de most arra is van esély, hogy inkább szárnyaló képzeleted átvegye az irányítást. Így esélyed lehet, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top