nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek a március rémálom lesz

Csillagjegyek, akiknek a március rémálom lesz

Vajon mire számíthatnak és miért szeretnék ezt a csodás tavaszi hónapot minél előbb elfelejteni?

Nyilas

Ebben a hónapban még kevésbé tudod magad megértetni másokkal, még kevésbé találod a megfelelő hangot és kapcsolatot a többiekkel. Szenvedhetsz a magánytól, pedig ezt az érzést viszonylag ritkán tapasztalod meg, ha még keresed a párod, ez az időszak még inkább megviselhet téged. Ha párkapcsolatban élsz, a pároddal nem találod a közös hangot. Félreértés, civakodás, bosszúság jellemez kettőtöket, mintsem a harmónia és a szeretet. Csalódást érezhetsz, ezért a legjobban teszed, ha a természetben töltöd az időt, és minél többet kirándulsz.

Csillagjegyek és a tavasz

Fotó: Getty Images/Yuji Arikawa

Halak

Most különösen fontos, hogy próbáld megfogni a pénzt, különben homokként folyhat ki a kezed közül. Büszke vagy önmagadra, mert képes vagy gondoskodni a szeretteidről. Azon kevesek közé tartozol, akik idén lehetőséget kapnak, hogy megváltoztassák az életüket és végre anyagi biztonságot teremtsenek maguknak. Ez még nem márciusban történik meg, most jobban teszed, ha megfogod a pénzt. Önzetlenül segítesz bárkinek, de te magad nem szívesen kérsz segítséget. Hidd el, időnként neked is szükséged van minderre. Az még nem önzőség, ha azokhoz fordulsz, akikben megbízol. Miért ne élhetnél a szívességgel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top