nlc.hu
Horoszkóp

Ez a két csillagjegy zseniális elme

Ez a két csillagjegy zseniális elme

Remek a problémamegoldó képességük, nagyszerű ötleteik vannak, ezeket rendre meg is tudják valósítani. Hogy miben annyira zseniálisak?

Bak

A Bak a tipikus értelmiségi csillagjegy. Ő az, aki folyamatosan az újabb információk után kutat, mindenről tudni szeretne, mert egyszerűen tájékozott akar lenni. Nagyon szeret olvasni az interneten, de a könyveket is rendre bújja. Szinte szivacsként szívja magába a tudást, őt bármiről lehet kérdezni, mert mindenre tudja a választ, nem mellesleg elképesztően vág az esze. Vannak, akik inkább bosszantónak tartják ezt a tulajdonságát, de tény és való, ő tényleg mindenbe képes beleásni magát. S ezért annyira zseniális csillagjegy.

Intelligens csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Justin Lewis

Vízöntő

A Vízöntő egészen más szemmel tekint a világra, mint a többi csillagjegy. Másként, különleges és zseniális módon látja a világ összefüggéseit. Valódi reformer és újító. Elképesztően okos és intelligens, még a művészetekben is páratlanul tehetséges lehet. A problémamegoldó képessége irigylésre méltó, nagyon gyorsan és könnyen rátapint a probléma valódi okára, kiváló tanácsokat ad a barátoknak, az ismerősöknek. Tudásszomjának köszönhetően folyton kutat és keres, tanul és fejlődik azokban a témákban, amelyek igazán érdeklik. Valódi újító és feltaláló lakozik a lelkében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top