nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek igazi főnyeremények

Ezek a csillagjegyek igazi főnyeremények

A horoszkóp szerint ők azok, akik minden adottsággal rendelkeznek, hogy kitűnő férjekké válhassanak.

Halak

A Halak férfi valójában férjnek született. Képes magát teljes mértékben átadni a nőnek, akit igazán szeret, anélkül, hogy úgy érezné, bármilyen csorbát is szenvedne férfias tulajdonságaiban. Mindent megtesz a feleségéért, nagyon szívesen tölti a szabadidejét a családdal, a gyerekekkel. Amíg igazán és szívből szeret, amíg megkapja párjától a számára is fontos figyelmet, benne a megcsalás gondolata sem merül fel. A Halak férj nem fél megmutatni az érzéseit, de ugyanezt várja el a szerelmétől is. Gondoskodó, érzelmes feleségre vágyik, aki éppúgy békére, nyugalomra és megértésre törekszik, mint ő.

Csillagjegyek, akik igazi főnyeremények

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Bika

A Bika férfi csak azt követően kéri meg a szerelem kezét, miután gondosan előkészítette az életét. Megfelelő munkát talált magának, saját lakással, autóval rendelkezik, és úgy érzi, korban is megérett a házasságra. Nem hamarkodja el a döntést, de onnantól, hogy kimondta a boldogító igent, csak a felesége és a családja létezik a számára. Ő is képes áldozatokat hozni a házasság oltárán, nagyon kedves és jó lelkű csillagjegy. Igaz, nem kifejezetten kedveli a házimunkát, de minden segítséget megad a párjának, ha igényli. Munkájában szorgalmas és nagyon kitartó, stabil anyagi biztonságot teremt a családnak. Hozzá hasonlóan kedves és melegszívű, érzéki és szenvedélyes feleségre vágyik. A Bika férj hajlamos lehet a hízásra és a lustaságra, ezért nem árt őt kicsit noszogatni és mozgásra ösztönözni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top