nlc.hu
Horoszkóp

Nehéz hét elé néző csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű dolguk a héten

Ez a hét számos kihívást és megpróbáltatást tartogat neked, ha te is a következő csillagjegyek között vagy!

Mérleg

Ne lepődj meg, ha ezen a héten alig leszel képes koncentrálni, és a feladatokra összpontosítani. Könnyen lehet, nagyon fáradtnak érzed magad, a legszívesebben egész nap aludnál. Az is biztos, hogy a munkáddal sem a terveid szerint haladsz. Minden nehéznek, kilátástalannak tűnhet. De ez most egy ilyen időszak. Meg kell élned, el kell fogadnod. Próbálj minél többet lazítani, meditálni, mert olyan információkat kaphatsz a tudattalanból, amelyekről korábban nem is sejtetted, hogy ott rejlenek benned. A pénzügyek sem alakulnak majd kedvezően, de ne keseredj el, meg fogod találni a kiutat.

Csillagjegyek és a hétkezdés

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Vízöntő

Úgy tűnik, ezen a héten valami végleg lezárul az életedben. Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy drámai változásokra kellene számítanod, de valaminek szinte biztosan búcsút intesz. Bármennyire sem lesz ínyedre a dolog, később rájössz, mindez valóban érted történt, történik. Amennyire kedveled az újdonságokat, pontosan annyira tudsz a számodra fontos dolgokhoz ragaszkodni. Pedig most nem tehetsz mást, mint elengedsz, és hagyod, hadd történjen, aminek történnie kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top