nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Mely csillagjegyeknek indul új időszámítás? – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. március 6-12.

A héten komoly változások kezdődhetnek, nehézségek elé is állíthat az élet, de ez lehet álmaid megvalósításának kezdete.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Meg kéne vizsgálnod, hogy megálmodott céljaidhoz milyen úton juthatsz el. Komoly távlatok állhatnak előtted, de nem szabad irányt tévesztened. Lehet, hogy a fegyelmezettségben kéne lépned, mert számodra unalmas lehet a mindennapok egymásutánja, melyeket pedig végig kell élni, míg eljutsz álmodig.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Szükség lesz gyakorlatiasságodra, hogy törekvéseid megvalósulhassanak. Lásd rendszerben a dolgokat, próbáld kideríteni az ok-okozati összefüggéseket, még ha homályba burkolóznak is a részletek. Jegyezd fel minden teendődet és készíts egy átgondolt és megvalósítható haladási tervet, aztán tavaszi lendülettel vesd bele magad.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy nagyobb súlyt kéne helyezni egyfajta rutin kialakítására, különösen, ami a munkádat illeti. Ettől kreativitásod nem szenved csorbát, de a céljaid felé vezető hosszú út unalmasabb szakaszait könnyebben fogod venni. Nézz körül otthon is, mi szorul felújításra, megújításra – ezeket tervezd be az elkövetkező időszakra.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Ragaszkodj spirituális törekvéseidhez, tanulmányaidhoz a nehezebb időszakokban is, ezek pótolhatatlanok a jelenedben és a jövődben is. Ezekkel kapcsolatban érdemes lenne szokásokat, akár kis rituálékat bevezetned életedbe. Ha új ismeretek szerzésére nyílik lehetőséged, ne sajnáld rá az energiát, általa kitágulhat látóköröd.

Lány varázskönyvvel

Fotó: Unsplash

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes megfontolnod, hogy mire szánod időd, energiád, figyelmed legnagyobb részét. Hol húzod meg határaidat? Lehet, hogy azt szereted, ha egész udvartartás vesz körül, de azért ne engedj be mindenkit és különösen az értékeidre ügyelj. Lehet, hogy át kellene dolgoznod pénzügyi terveidet, különös tekintettel a költségkeretedre.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Szervezettséged mellett most találékonyságod is hasznos lehet. Óvatosan állíts fel korlátokat magad köré, nehogy elszigetelődj szeretteidtől vagy akár egy potenciális új kapcsolattól. Kedden energiáid kiteljesedhetnek, hatékonyságod megnőhet. Fontos, hogy időben kezdj el minden fontos dolgot, ez megvédhet a stressztől.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Változékony időszak jöhet, de megvan benned a képesség, hogy ehhez alkalmazkodni tudj. Figyeld meg a helyzeteket, az embereket, vesd be képzelőerődet, mely hosszabb távon megmutathatja neked a lehetséges kimeneteleket – melyik illik leginkább világképedbe? Persze a jövőbe nem látsz, de a változások rengetegében találhatsz kapaszkodókat.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy szükség lesz a segítségedre szűkebb vagy tágabb környezetedben. Olyan helyzetek adódhatnak, melyek azt sugallják, hogy merj kiállni, merd megmutatni magad. Szabadság és szárnyalás várhat, még ha hosszú út vezet is el az általad megálmodott szebb jövő felé. Tedd meg az első lépéseket!

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Energiáidat most fordítsd inkább a tervezés felé. Lehet, hogy unalmas dolog egy megszokott rutint kialakítani és bejáratni, de mindenképpen kiszámíthatóbbak és kontrollálhatóak lesznek ezáltal a dolgaid. Ha sikerül előrelépned a fegyelmezettségben és a szervezettségben, akkor pénzügyeidre is rá kéne nézni ezzel a metódussal.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Józanságod és tiszta gondolkodásod stabil pontot jelentenek bármilyen körülmények között, még akkor is, ha látszólag az egész világ forrong körülötted és sorra jönnek a különböző változások. Maradj pozitív, bármi is történik, ha szokásodhoz híven minden feladatot időben elvégzel, a siker már nem rajtad áll vagy bukik.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten új periódus kezdődhet, vizsgáld meg, hogy életed melyik területén lehet nagyobb változásra számítani. Minél inkább felkészülsz rá, annál magabiztosabb leszel, ha egyszer tényleg elkövetkezik. Próbálj ellenállni a hirtelen rád törő, erős érzéseknek, melyek távútra vezethetnek. Légy óvatos és megfontolt a döntések meghozatalában.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Álmodhatsz, változtathatsz, sőt, meglovagolhatod a változás hullámait is, most elemedben leszel. Egy gyökeresen új időszak veheti kezdetét az életedben, ne félj a változástól, működj együtt a sors erőivel. Lépd át korlátaidat és a kételkedés ködét oszlassa el önbizalmad. Erősségeid most győzelmet arathatnak a gyengeség felett.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a vásárlás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top