nlc.hu
Horoszkóp

Kapcsolatfüggő csillagjegyek

3 csillagjegy, aki szakítás után szinte azonnal új kapcsolatba kezd

A szakítás mindenki számára megterhelő érzelmi kihívás. Egyik pillanatban még szerelmes vagy, a másikban nem érzel mást, mint csalódottságot és ürességet. Az alábbi csillagjegyek ilyenkor azzal orvosolják a fájdalmat, hogy minél előbb továbblépnek egy új kapcsolatba.

Ikrek

Az Ikrek egy idő után hajlamos elunni magát a párkapcsolatban, mert lételeme az újdonság, a pillangók a gyomorban, a friss szerelem érzése. Mivel valójában ezt az érzést hajszolja, így ha egy románca véget ér, nem szégyell azonnal új partnert keresni, remélve, hogy az új szerelem újabb izgalmakat hoz neki.

Mérleg

A Mérleg imád kapcsolatban lenni, sőt valójában bármilyen társaságban nagyon jól érzi magát. Nem kizárt, hogy van külön legjobb barátja, kedvenc üzleti partnere, tanulótársa, testvére, és a sort hosszasan lehetne még folytatni. Így van ez a párkapcsolatával is. A lelki társát akarja megtalálni, így ő sem marad sokáig egyedül, a szakítás után rögtön új szerelem után néz.

Kapcsolatfüggő csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Carol Yepes)

Halak

Az érzelmes és érzékeny Halak nagyon a szívére veszi a szakításokat. Rengeteg szeretetet tudna adni, és amikor párja visszautasítja, nem igazán tudja, mihez kezdjen magával. Szerencsére nagyon alkalmazkodó csillagjegy, aki mindenből a legjobbat hozza ki. Akármennyire is összetöri a szakítás ténye, hamar feláll, és új partnert keres, akit szeretetével megajándékozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top