nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nehéz időkben is jókedvűek

Ezek a csillagjegyek akkor is jókedvűek, amikor látszólag semmi okuk nincs rá

Nem őrlődnek a múlton, nem rágódnak a sérelmeken, ők pontosan tudják, hogyan találják meg a boldogságot az élet apró örömeiben is.

Kos

A Kos annyira elfoglalt, hogy valójában ideje sincs a problémákon rágódni. Számára már az is tökéletes nap, amikor szívből nevethetett, vagy ha azokkal tölthette együtt az idejét, akiket igazán szeret. Mindig megtalálja a módját, hogy ne unatkozzon, így nincs lehetősége a múlton vagy a jövőn rágódni. És mennyire igaza van!

Csillagjegyek és a jókedv

Fotó: Getty Images/Daniel Garrido

Oroszlán

Az Oroszlán szerint mindenkinek a saját döntése, hogyan érzi magát a bőrében. Ő pedig minden reggel úgy dönt, hogy csodás nap áll előtte, csodás lehetőségek várnak rá. Nyitott és kíváncsi azokra az újdonságokra, amelyek mindennap történhetnek vele. Bár a felelősséget komolyan veszi, ő sosem hagyja, hogy legyűrje a stressz.

Halak

A Halak egyetlen pillanatig sem próbálja megváltoztatni a környezetét vagy a többi embert – mindenkit elfogad olyannak, amilyen. Ez a hozzáállás pedig valódi szabadságot ad neki, ezért sem érez szinte soha frusztrációt vagy negativitást. Tudja, ő felel a saját érzéseiért, ezért igyekszik mindig jókedvűnek maradni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top