nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Kortalan szerelmet hozhat a tavaszi megújulás – Szerelmi horoszkóp 2023. március 18-19.

A tavaszi napsugarak reménnyel és a megújulás lehetőségével kecsegtetnek.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Maradj nyitott, bármi megtörténhet a hétvégén. Örömmel próbálsz új utakat, ez most is segítségedre lehet, ha izgalmas közös programot keresel pároddal. Lehet, hogy egyéb teendőid elrabolnak, de legalább a hétvége egyik napján legyen közös időtök, amelyben egymásra tudtok hangolódni.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Közös jövőtök egyengetése nem kis feladat, de hétvégén tehettek egy lépést előre. Engedd el, ami már elavult, ami már szükségtelen, nézz friss szemmel a dolgokra. Ha párod aktivitásra buzdít, hallgass rá, támogasd, az együttműködés erősíteni fogja kapcsolatotokat.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha ígéretet tettél párodnak, vállaltál valamit, viseld ezt könnyedén, nem kéne teherként, gúzsba kötő korlátozásként megélni. Inkább lásd meg benne az inspiráló erőt, mely közös utatokon lendít előre. Lepd meg kedvesedet egy különleges randevúval!

Senior szerelmespár

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kövesd megérzéseidet, ha a hétvége programjáról esik szó. Az apró kiegészítők, finom árnyalatok, kellemes hangulat mind tökéletesítheti a pároddal töltött időt. Csalhatatlanul megtalálod azt a hangsúlyt, kifejezési módot, mellyel a kedvére tehetsz, élj vele!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden apró elvégzett feladatban megmutathatod párodnak kreativitásodat. Hétvégén tisztítsd meg a terepet magad körül, engedj el mindent, ami már felesleges, hogy tiszta lappal tudjatok indulni. Ha úgy érzed, valami megrekedt köztetek, hagyatkozz dinamizmusodra és friss tavaszi energiákkal, ugyanakkor gyengéden oldd fel a gócot.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Gyakorlatias ötleteid átsegíthetnek a hétvégén felmerülő nehézségeken, jól jöhet az a szuperképességed, hogy a körülményeket a saját javatokra tudod fordítani. Most együtt törhettek ki abból a kerékvágásból, ami kezd megkövesedni és monotonná válni. Engedd el a régi szokást és törekedj a változtatásra.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy sokat kivett belőled az elmúlt hét, sőt, még a hétvége is tartogathat kihívásokat, mondjuk egy alapos tavaszi nagytakarítás formájában. Engedd el negatív gondolataidat, vegyétek együtt az akadályokat, a vidámság és nevetés a tavaszi zsongás hangulatát hozza közétek és felszabadítja energiátokat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A megújulás segíthet, hogy a tavaszi nagytakarítás mellett belül is elengedj régi dolgokat, sérelmeket. Nem könnyű a megbocsájtás és felejtés, de szinte újjászülethetsz általa és kapcsolatod is felfrissülhet. Gondolj bele, hogy párod esetleg szorong valami miatt és igazán a te szerető támogatásodra van szüksége.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Oszd meg gondolataidat, ötleteidet pároddal, de adj teret az ő véleményének is, így kéne együtt dűlőre jutnotok. Nem lesz nehéz, ha a közös cél lebeg a szemetek előtt. Pusztán szavaiddal képes vagy elvarázsolni szerelmedet, ragadd magaddal, a friss tavaszi zsongás benneteket is felpezsdít.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merj újat álmodni, átadni magad a tavaszi megújulás jótékony erejének. Párod csak álmélkodik majd, ha partner vagy közös álmotok megvalósításában, de legalább lépsz efelé néhányat. Kezdeményezhetsz te is, a tavasz energiája most segítségedre lesz, hogy elengedd a régit és belevágj valami újba.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A tavaszi új erők segítségével szakíts minden rutinnal, ez kiszakít benneteket a monotonitásból és frissen tart benneteket és a kapcsolatotokat is. Szervezz randit különleges, akár váratlan helyre, válassz eredeti utat, egyedi módot, hogy megmutasd párodnak, mennyire szereted.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kereshetsz új módokat, mely megnyitja előtted az utat kedvesed lelke felé és feltárja előtte mély érzelmeidet. Lehet, hogy valami praktikus ajándéknak is örülne, lehet ez valami egyszerű apróság is, a lényeg, hogy formába öntöd szeretetedet. Hangolódj a tavasz megújító erejére, ezzel új kapcsolódási pontok nyílhatnak meg köztetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top