nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Változás és új kezdet lehetősége a csillagjegyeknek – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. március 20–27.

Izgalmas és átalakító erők jönnek, lépjünk merészen az új lehetőségek felé.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A hét elejétől kezdve energiáid teljében lehetsz, vágj bele bátran újító terveid megvalósításába. Veled a merészség ereje, ami minden sorsfordulaton átsegít, akkor is, ha most még elképzelhetetlen dolgok jönnek. Légy önmagad, most minden erőd a felszínre kerülhet és fordíthat életeden.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy valamit el kell veszíteni, hogy helye legyen az újnak. Próbáld meglátni a változások pozitív oldalát! Az elengedés nem könnyű, de a megújuláshoz elengedhetetlen. Ezzel kapcsolatos félelmed természetes, de óvatosan és kitartóan haladva, az új lehetőségekre koncentrálva képes leszel lépni előre.

LÁny táncol a tavaszi virágzó fák alatt

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Most olyan tervedbe is érdemes belevágni, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt. Új élet reménye fakad, legalább életed egy területén. Ha az első lépést megteszed a héten, az is elegendő, türelmesen, kapkodás nélkül haladj, mert így csökkentheted a hibázás esélyét.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A tavaszi Nap ereje olyan optimizmust adhat neked, mellyel bátrabban vágsz bele eddig dédelgetett terveidbe. Kitartással mindent elérhetsz. Félelmeid, kételyeid most háttérbe szorulhatnak, ugyanakkor ügyelj rá, hogy ne ess a másik végletbe, ne képviseld szeszélyesen és agresszívan a saját érdekeidet.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

A tavasz friss ereje segíthet abban, hogy mindig észrevedd a dolgok jó oldalát, bármilyen váratlanul, előre nem látott módon alakul is egy helyzet. A kapcsolatoknak van saját élete, átalakulhatnak. Most tervezhetsz a jövőt álmodva úgy, hogy túllátsz a jelen pillanaton, a most adódó korlátokon.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

A tavaszi megújító erejű Nap és a Kos újhold lehetőséget ad, hogy szinte új életet kezdj, megújítsd régi szokásaidat, melyek már nem szolgálják terveid és álmaid megvalósítását. Az újításhoz persze kellő merészség szükséges és egy kisebb-nagyobb ugrás az ismeretlenbe, de ez kiránt a megszokott rutinból és friss látásmódot ígér.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Olyan sok változás jöhet a héten, hogy alig győzöd kapkodni a fejed, támaszkodj belső erőforrásaidra. Ha kapcsolataidban adódik változás, őszintén, de ne bántóan reagálj. Lehet, hogy a körülmények inganak meg körülötted, de nyugodtan és higgadtan nézz szembe a helyzettel, és igyekezz félelem nélkül alkalmazkodni.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Új lehetőségek, megváltozott napirend, életmódváltás vagy egy új szokás felvétele – ez mind lehetséges lesz a héten, sőt, ha ezekben már gondolkodtál is eddig, most van itt az ideje, hogy változtass és egy jobbra válts. Energiáidat fordítsd a megújulás felé, lehet, hogy nem azonnal jön az átalakulás, de azt a mostani energiákkal elindíthatod.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

A szokásosnál is több energia szabadulhat fel benned a héten, ötletek sziporkázhatnak, kreatív erők áradhatnak belőled. A tavaszi zsibongó erők tükröződnek aktivitásodban, csak arra ügyelj, hogy megfelelő irányba tereld ezeket. Belevághatsz valami megtanulásába, legyen az egy új készség, nyelv, technika vagy szakirány.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten sok minden megújulhat, változhat, átalakulhat körülötted. Lásd meg minden változásban a lehetőséget, fedezd fel az újdonságban rejlő örömöt. Lehet, hogy egy szokásod évekig jó szolgálatot tett, de a megváltozott körülmények között már nem támogat, így itt az ideje búcsút mondani neki és elengedni.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A tavaszi napéjegyenlőség a teljes megújulás lehetőségét rejti, most aztán félelem nélkül belevetheted magad az újdonság felfedezésébe. Jöhetnek váratlan helyzetek, új információk, megváltozott tanulási terep. Mindenesetre tiszta lappal indulhatsz és ha nem is mindenhol, de valamelyik életterületeden új életet kezdhetsz.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

A tavaszi megújulás lehetősége számodra is nyitva áll, új, izgalmas helyzetek adódhatnak, melyekben ezt megélheted. Legyen merszed szembenézni a kihívásokkal, még akkor is, ha rejtett erőforrásaidhoz kell nyúlnod. Most van itt az ideje a megújulásnak, álmaid megvalósításának még akkor is, ha váratlan események tarkítják utadat.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top