nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik megállíthatatlanok

3 csillagjegy, akik megállíthatatlanok

Nem lehet megállítani és feltartóztatni őket, hajthatatlanok, akik nem adják fel a céljaikat.

Szűz

Vitathatatlan, a Szűz problémamegoldásban, szervezésben verhetetlen. Rendkívül precíz, mindent pontosan átgondol, és nem fektet energiát fölösleges dolgokba. A terveket előkészíti, rendszerezi, gondosan felépíti. Komplett stratégiát állít fel céljai megvalósításához. Talán már kissé túlzottan is körültekintő, de az is igaz rá, hogy nagyon elszánt a céljait illetően. A Szűz kiváló munkaerő, gondos, alapos, megbízható. Ő az, aki sosem adna ki félmunkát a kezéből.

Hajthatatlan csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Henrik Sorensen)

Skorpió

A Skorpió nem ismeri a középutat, nem ismeri az elég jó fogalmát. Amit kitűz maga elé, abban minden energiáját beleteszi. Óriási benne az elszántság és fáradhatatlan a megvalósítást illetően is. Számára nem létezik az elérhetetlen fogalma. Nincs olyan, hogy nem. Amit eltervez, azt tűzön-vízen átgázolva, de megvalósítja. Megállíthatatlan. Érzékenységének és kiváló megérzéseinek köszönhetően szinte mindig jól választ, megfelelően dönt. A siker íze a Skorpiót újabb motivációval, újult erővel tölti fel. 

 
Vízöntő

A Vízöntő különleges és igazán egyedi csillagjegy. Ő az állatövi jegyek között az egyik legokosabb és legintelligensebb. Képes arra, hogy előre gondolkodjon, előre láthassa a céljai következményeit, a lehetséges végeredményt. Ő is pontosan megvizsgálja a lehetőségeket, mielőtt belevágna vágyai megvalósításába. Energikus és egyedi, tárgyilagos és rendkívül kreatív, aki mindenkor nyitott az újdonságokra is. Az új lehetőségek érdeklik igazán, a megszokott, bejáratott dolgokat inkább meghagyja a többieknek. Az izgatja igazán, ami a megszokottól eltérő és más, amit mások még nem találtak ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top