nlc.hu
Horoszkóp
Randizás és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akiknek már az első randijuk is kudarc

Ezeknek a csillagjegyeknek már az első randijuk sem jön össze.

Halak és a Nyilas kapcsolata

Tűz és víz ez a két csillagjegy. Szó szerint is, hiszen a Halak a vizes jegyek közé, míg a Nyilas a tüzes jegyek közé tartozik. A Halak rendkívül érzékeny és érzelmes, a Nyilas jelszava a szabadság és a függetlenség. Imád utazni és menni, a kötöttségeket, az elvárásokat, a szabályokat, a túlzott ragaszkodást viszont annál kevésbé kedveli. A Halaknak éppen az utóbbiak a legfontosabbak. Akkor mégis miért randiznak egymással? Jó kérdés. Már csupán azért is, mert a Nyilast a Halak hosszú távon valójában nagyon untatja. Az is igaz, eleinte a filozofikus beszélgetések lázba hozzák mindkettőjüket, és az ágyban is nagyon jól megértik egymást. Idővel a Halak ragaszkodása és az egyre szaporodó számonkérések már kifejezetten bosszantják a Nyilast, a Halak pedig nem érti, mégis miért kell a párjának folyton mennie. A vitákat könnyen elkerülhették volna, ha az első randit sem beszélik meg egymással.

Csillagjegyek és a randi

Fotó: Getty Images/Deagreez

Vízöntő és a Skorpió randevúja

A Vízöntő és a Skorpió kapcsolata tökéletesnek mondható – amíg megmaradnak a barátságnál. A Skorpió rendkívül érzelmes csillagjegy, aki alapvetően hűséges és nagyon barátságos típus. Utóbbiak a Vízöntőről is elmondhatók azzal a különbséggel, hogy ő a legbonyolultabb szerető. Az érzelmeket nagyon nehezen értelmezi, azt pedig végképp nem bírja, amikor a Skorpió faggatja, és minél közelebb próbál a lelkéhez kerülni. Az érzelmi manipulációtól végképp a falra tudna mászni. A Skorpiót a Vízöntő távolságtartása dühíti fel. Miért randiznak? Talán azért, mert mindkettőjük kisugárzása nagyon különleges és nagyon erős. Mindketten nagyon okosak és intelligensek, ráadásul az ágyban sem okoznak egymásnak csalódást. Kapcsolatuk az első néhány randit követően gyorsan véget ér. Ők azok, akik sosem jutnának kompromisszumra egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top