nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Itt az idő ápolni és éltetni kapcsolatainkat – Szerelmi horoszkóp 2023. március 25-26.

Ha változások történnek, még nagyobb szükségünk lehet párunk támogatására és biztatására. Ne fukarkodjunk most az öleléssel, törődjünk egymással!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sok múlhat azon, hogy a hétvégén mennyire tudsz ideális légkört teremteni. Lehet, hogy elragad a harag vagy ingerültebb leszel a szokásosnál, de kerekedj felül ezen és inkább romantikázzatok kedveseddel. Add meg neki a biztonságot nyújtó támogatást.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óriási benned a harmóniára való igény és képes is vagy megvalósítani. Hétvégén tedd ezt úgy, hogy mindkettőtökre vonatkozzon, vond be kedvesedet ölelő karjaidba. Biztosítsd arról, hogy hozzád bármikor menekülhet. Légy vele őszinte, hogy bízhasson benned.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy érezheted, hogy hétvégén változás indul el benned és ezzel szép lassan magad körül is. Ez kissé összezavarhat, de jó lenne, ha a belső érzelmi hullámok nem vezetnének veszekedéshez kedveseddel. Légy óvatos és figyelmes a vele való kommunikációban.

Ölelés

Ölelés (fotó: Getty Images)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felpezsdítő változások jöhetnek hétvégén, de fontos, hogy ennek ellenére maradj türelmes pároddal. Ha felhúzod magad egy rossz hangsúlyon, csak összezördüléshez vezet, inkább humorral kezeld a helyzetet és nevettesd meg kedvesedet. Az optimista nézőpont kisegít a nehézségekből.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felkavarodhatnak az álmaid és az életed is. Lehetséges, hogy nem is tudod majd úgy uralni a dolgok menetét, ahogy egyébként megszoktad. Próbáld elfogadni most ezt a kihívást és lásd meg a helyzetekben az esetleges lehetőségeket. Semmiképp se párodon vezesd le a feszültséget!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hidd el, neked is lehet kicsit lazítanod, kedves Szűz! Vezesd le sok nevetéssel a mögötted álló hét stresszét, emelett fel kell töltődnöd az előtted álló napokra. Vond be mindebbe kedvesedet, különösen, ha az elmúlt napokban adódott köztetek némi feszültség. Fedezzetek fel még több kapcsolódási pontot.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vesd bele magad lendületesen kapcsolatodba, éreztesd kedveseddel szerelmedet, és hogy mennyire fontos számodra ő és közös életetetk. Vond be őt ragyogó sugárzásod bűvkörébe, vidd el egy romantikus vacsorára. Óriási befolyásod van a kapcsolatodra, ezért óvakodj a meggondolatlan kirohanásoktól.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha úgy érzed, különleges a hétvégéd, oszd meg ezt az örömöt pároddal, borítsd el szenvedélyes szerelmed árjával. Bármit is választotok hétvégi programnak, igyekezzetek azt együtt csinálni, ráadásul jó lenne valami újat felfedezni, valami újat megtanulni. Egymást biztatva minden könnyebb lesz.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Találj mértéket mindenben, amit most teszel, és párodat csak óvatosan vond be, nehogy úgy érezze, hogy nem tudja követni a tempódat. Varázsolj neki könnyed és gyengéd estét és biztosítsd arról, hogy szereted úgy, ahogy van, nem kell neked mindenáron megfelelnie. Ne rontsd el türelmetlenséggel a dolgot, engedd be a szenvedélyt, ha kopogtat…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szedj össze minden harmonikus érzelmet, amit a szíved mélyéről tudsz fakasztani és tégy bele energiát, hogy ezt egyértelműen kedvesed tudtára add. Olyan helyre menjetek bulizni, szórakozni, ahol mindketten felhőtlenül tudtok jelen lenni. Utána lehet, hogy jól fog jönni egy kis lecsendesedés, ezt is lehet kettesben gyakorolni…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bízd magad intuíciódra, próbáld megérezni, hogy most mire is van szüksége kedvesednek. Közös örömötök segít feloldani a feszültséget. Engedd el, ha valamivel elégedetlen vagy, született idealistaként csak követned kell elképzeléseidet és járni az utadat, ahol fogd kézen szerelmedet és lépjetek egy ritmusra.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Magabiztosságot hozhat a hétvége és olyan merész kiállást, mellyel meglepheted párodat. Van esélyed mindenre, csak ne zárkózz be a magad kis világába. Simán felpöröghetsz. Ha ez sikerül, vond bűvkörödbe szerelmedet, légy az ideális kiegészítője, ezzel igazi varázslatot mutathatsz be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top