nlc.hu
Horoszkóp

Válogatós csillagjegyek a párkeresésben

3 csillagjegy, aki túlzottan válogatós a párkeresésben

Valószínű, hogy ezért nem talált még rájuk a szerelem!

Némelyik csillagjegy számára a párkeresés maga a pokol, ugyanis olyan elvárásokat támasztanak a randipartnerük felé, amiknek lehetetlen megfelelni.

Kavarás c. film

Fotó: RTL Sajtóklub

Pont ezért szokták mondani rájuk, hogy válogatósak, ha szerelemről van szó.

Oroszlán 

Az Oroszlán önbizalma nem ismer határokat, úgy gondolja, hogyha ő odateszi magát a párkeresésben, akkor ugyanezt várhatja el másoktól is. Ebből adódóan hatalmas elvárásokat támaszt a másik féllel szemben, a szokásos tulajdonságokon kívül – mint amilyen mondjuk a hűség vagy a kedvesség – számos más dolog is szerepel a listáján, és nem éri be kevesebbel. Cserébe viszont nagyon figyelmes, és tényleg törekvő a kapcsolatban, tehát, ha valakit közel enged, az biztos lehet abban, hogy az Oroszlán becsülni fogja.

Szűz

A Szűz a perfekcionizmus tökéletes példája, nemcsak saját magával szemben követeli meg a kiválóságot, hanem a potenciális partnere részéről is, épp ezért nagyon nehéz dolga van a párkeresés világában. Nem kizárt, hogy kritikát fogalmaz meg a másikkal szemben – ezt a legjobb szándékkal teszi, de lássuk be, aligha számít –, és az sem, hogy feltételekhez köti az ismerkedést. Utóbbi miatt gyakran csúszik le lehetőségekről, mert ha az illető nem felel meg akárcsak egy kritériumnak is, azt hamar útjára engedi.

Bak 

A Bak sosem éri be kevesebbel, mint a legjobb, ami eléggé megnehezíti az ismerkedést számára. Partnerének nemcsak azokat a tulajdonságokat kell magában hordoznia, amit a csillagjegy szülöttje elvár tőle, hanem a jövőre vonatkozó elképzeléseiknek is összhangban kell lenniük. Emellett a Bak a konzervatív felállásban hisz, ami megint csak nehezíti a lehetőségeit a párkeresés terén. Mentségére szóljon, hogy cserébe nem ragaszkodik görcsösen egy olyan társhoz, aki nem megfelelő számára, és inkább választja az egyedül létet, mint egy rossz kapcsolatot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top