nlc.hu
Horoszkóp

Ennyire érdekli a csillagjegyeket az asztrológia

Ennyire érdekli a csillagjegyeket az asztrológia

Te is az a típus vagy, aki minden horoszkópot és mindennap elolvas? Vagy inkább azon csillagjegyek táborát erősíted, akik szerint a horoszkóp és az asztrológia semmi több, csupán hókuszpókusz?!

Kos és az Oroszlán mindig elolvassa a horoszkópokat

A Kos és az Oroszlán érdeklődéssel és kifejezetten jóindulattal tekint az asztrológiára és a horoszkópokra, ettől függetlenül nem ők azok, akik azonnal és valamennyi horoszkópot végigböngésznek. Amikor úgy tartja a kedvük, elolvassák a jó tanácsokat, amikor egyetértenek szívesen meg is osztják azokat, de vakon semmit sem hisznek el. Pontosabban, a kifejezetten róluk szóló és hízelgő leírásokat nagyon is kedvelik.

A Bika és a Rák inkább visszafogottan tekint a horoszkópokra

A Bika és a Rák inkább szégyenlősen szemlélik a horoszkópokat. Nem mintha bármit is szégyellniük kéne, mégis mindenkor attól tartanak, valami számukra kellemetlen és zavaró információkat olvasnak ki az elemzésekből. Olyasmivel kell szembenézniük, ami teljességgel összekavarja az érzéseiket. A horoszkópok valójában mindkét csillagjegyet izgatják, de csak óvatosan, visszafogottan olvasgatják – leginkább akkor, amikor mások nem látják.

Csillagjegyek és a horoszkópok

(Fotó: Getty Images/Anna Efetova)

A levegős csillagjegyek a legracionálisabbak

A levegős csillagjegyek, így az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő nagyon, logikusan, ésszerűen gondolkodnak gondolkodnak. Folyamatosan keresik az összefüggéseket, a logikát, a magyarázatokat, ezért rengeteg információt elolvasnak, mire odáig jutnak, hogy el tudják fogadni a horoszkópokban leírtakat. Viszont, ha megtapasztalják a szimbolikus nyelv szépségét, megértik, átlátják a rendszert, az asztrológia rajongóivá válnak, és boldogan olvassák a horoszkópokat. Nem véletlenül foglalkoznak a Vízöntők közül nagyon sokan a nem látható világgal, így az asztrológiával is, hiszen az egy másféle szemléletet, logikát, egyedi különleges látásmódot igényel. Őt pedig a logikus érvek mellett ezek a tulajdonságok nagyon is jellemzik.

A Szűz hajlamos kételkedni a horoszkópokban

A Szűz is inkább visszafogottan tekint a horoszkópokra. Legalábbis eleinte. Mint egy szigorú professzor a vizsgákon, addig kérdezget és kutat, amíg olyan válaszra nem bukkan, amely meggyőzi, a horoszkópoknak vajmi köze a valósághoz. Gyanakvóan és meglehetősen kritikusan tekint a tudományra egészen addig, amíg rá nem jön, és meg nem látja az asztrológia bámulatos összefüggéseit. Innentől ő is a hatása és a varázsa alá kerül – épp mint a levegős csillagjegyek.

A Skorpió imádja a misztikát

A Skorpióról pontosan tudni, mennyire erősen vonzódik a titokzatossághoz, a misztikához, mindenhez, ami szemmel nem látható. Amikor igazán mélyen elmerül az asztrológiában, úgy érzi hazaérkezett. Kifejezetten jó érzékkel rendelkezik, hogy igazán hasznos és kézzelfogható tanácsokat adjon a hozzá fordulóknak. Remek asztrológus válhat belőle, de valójában bármilyen más eszközt használva is megtalálhatja a helyét az ezotéria rejtélyes világában.

A Nyilas szomjazik a tudásra

A Nyilas valósággal szomjazik a tudásra, keresi és kutatja az összefüggéseket, meg akarja érteni a világot, válaszokat akar kapni. A horoszkópok pedig pontosan azt a képet világítják meg a világról, amit eleinte nem igazán tud hová helyezni. Az univerzum rendszerének egészét ismerheti meg az asztrológia segítségével. Persze, annál okosabb, hogy vakon elhiggyen bármit is, óvatosan és mértékkel fogyasztja a könnyen elérhető horoszkópokat.

A Bak fantáziáját megmozgatják a horoszkópok

A Bak annak ellenére, hogy kifejezetten racionális típus, két lábban áll a földön, mégis nagyon erősen vonzódik az olyan alternatív tudományokhoz, mint az asztrológia. Az okok pedig nagyon hasonlóak, mint a Skorpió esetében. Úgy gondolja, a tudás, az információ befogadása megerősíti a helyét a világban, ami ugyanakkor kemény, kitartó és szívós munkát is igényel. Ebben pedig nála senki sem jobb. Az is igaz, akad példa rá bőven, hogy ő a legnagyobb tagadó a csillagjegyek között.

A Halak érzi és tudja

A Halak elméje és szíve teljességgel nyitott mindenre, ami ezoterikus, ami alternatív módszer és tudomány. Rendívül kíváncsi, bámulatos megérzéseinek köszönhetően ösztönösen érzi az igazságot. Érzékeli a nem látható világot, pontosan tudja, hogy a világ jóval több annál, amit az érzékszervekkel befogadhat. Mélyen a lelkében azt is érzi, a horoszkóp, az asztrológia és minden más ezoterikus tanítás a valóságot mutatja, és tökéletes rendszert alkot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top