nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem csak április 1-jén tesznek bolonddá

Ezek a csillagjegyek nem csak április 1-jén tesznek bolonddá

Ezeknek a csillagjegyeknek igazi ünnepnap április 1-je, de igazság szerint ők minden egyes nap bolondoznak és tréfálkoznak, mert imádják a jó hangulatot. Mutatjuk, kik ők.

Ikrek

Az Ikrek imádja a vicceket, legyen szó egy jó szóviccről, tréfás ugratásról, vagy olyan helyzetről, amikor csőbe kell húzni valakit a vicc kedvéért. Minden ilyenben benne van, mert ezek a dolgok jól illenek kíváncsi és vidám természetéhez. Sőt az sem bánja, ha ő van a másik oldalon, tehát őt tréfálják meg.

Nyilas

A Nyilas szereti a dolgok jó és vidám oldalát látni. Mindehhez pedig fontos eszköze a humora. Erős az öniróniája is és imádja a lehetetlen és szokatlan helyzeteket, amiken jókat lehet nevetni. Az sem ritka, hogy ő maga idézi ezeket elő a tréfa kedvéért.

Vízöntő

A Vízöntő jegyhez tartozik maga a Bolond archetípusa, mert annyira könnyed és laza, valamint, mert nagyon különbözik az átlagtól. Ezekhez a tulajdonságokhoz erős intellektus és remek humorérzék is társul. Mindenen és mindenkin imád tréfálkozni. Azt viszont már kevésbé szereti, ha rajta nevetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top