nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik hajlamosak az elvonulásra

Csillagjegyek, akik hajlamosak az elvonulásra

Ők nem is igazán tudnak addig „továbblépni” az életükben, amíg fel nem dolgozták a tapasztalatokat. Ehhez viszont magányra és némi időre vágynak.

Oroszlán

Talán meglepő, hogy az Oroszlán felkerült erre a listára, hiszen ha valaki, ő aztán imádja a csillogást, a népszerűséget, a nagy társaságot. Neki pontosan ezért van igénye a visszavonulásra. Olyan elsöprő szenvedéllyel és heves érzelmi hőfokon éli az életét, hogy egyszerűen muszáj magában lazítania, és ezt a hihetetlen mennyiségű élményt, érzelmet rendeznie. Ilyenkor pedig semmire sem vágyik jobban, mint a nyugalomra, vagy legfeljebb a párja szeretetére és támogatására. Ha nem tenné, elviselhetetlen lenne a környezete számára, hiszen szó szerint is kiüvöltené magából a feszültséget.

Csillagjegyek és az elvonulás

Fotó: Getty Images/Abstract Aerial Art

Skorpió

A Skorpió is nagyon mélyen érző csillagjegy. Elképesztő érzelmi mélységeket és magasságokat tud megélni. Neki ezért kell, hogy magába vonuljon, és megvizsgálja, mit is érez belülről. Alapvetően zárkózott típus, aki érzelmileg nagyon nehezen nyílik meg a többieknek. Gyanakvónak, kételkedőnek, nagyon sejtelmesnek mutatkozik, aki hajlamos lehet az élet árnyoldalait észrevenni. Ugyanakkor ő csöppet sem fél elmerülni a saját érzéseiben, nagyon erősek a pszichikus képességei, ő saját magát rángatja ki az érzelmi mélypontokból és a betegségekből is. Az biztos, ezekre a mélységekre egyszerűen szüksége van, hogy elérhesse a magasságokat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top