nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek hétkezdése

Ezek a csillagjegyek igazán különleges hétre számíthatnak

Ez a hét kétségtelenül a nyugalom jegyében telhet a következő csillagjegyeknek.

Ikrek

Nem mondhatni, hogy a legjobb passzban lettél volna az elmúlt hetekben. A nehézségeknek mostantól vége. Szó szerint és valójában mindenhogyan fellélegezhetsz, megkönnyebbülhetsz. A feszültség eltűnik az életedből. Legalábbis ami a munkádat és a magánéletedet illeti. Pároddal ismét megtalálod az összhangot, újra fellobban közöttetek a szerelem lángja, szebbnek, boldogabbnak látod az életedet. Kihívásokat ugyan ez a hét is tartogat számodra a pénzügyekben, de nem lesz gond, megoldod.

Csillagjegyek és a hétkezdés

Fotó: Getty Images/Eva-Katalin

Mérleg

Nemcsak a hét, az elkövetkező hónap legnagyobb nyertese is te vagy. Bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz. Már most érdemes elgondolkodnod a céljaidon, hiszen a szombat az év legkülönlegesebb napja lesz számodra. Minden, amit ezen a napon elgondolsz, elindítasz, órási lendületet kap, és hamarosan megvalósul az életedben. Mire vágysz a szíved szerint? Tegyél érte és eléred. Nagyszerű hétre számíthatsz, hiszen most minden együtt áll a sikerhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top