nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Váltsunk lassabb tempóra! – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. április 3-9.

Törekedjünk az egyensúly elérésére, még ha ez lassú és kitartó munkát és különleges figyelmet kíván is tőlünk.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Hagyj magadnak időt és teret mindenre, amit fontosnak gondolsz. Ha túl gyorsan haladsz, elsikkadhatnak fontos részletek, vagy akár egy értékes lehetőség mellett is elsuhanhatsz. Különösen akkor koncentrálj, ha szeretnél valamit megtanulni. Rendezd kapcsolataidat, ahol valami esetleg félresiklott.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Módszeresen és kitartóan haladhatsz előre. Te aztán nem téveszted szem elől kitűzött célodat. Szokásod szerint maradj hű eddigi nézeteidhez, ha azok igazi értéket képviselnek. Élvezd a célodig vezető utat, időzz el kicsit az egyes állomásokon és fogadd be az ottani benyomásokat.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ízlelgesd és élvezd utad állomásainak minden pillanatát. Képességeid kiélesedhetnek. Összpontosíts választott hivatásodra, lehet, hogy most nehezebb a helyzet, de kitartásod meghozza majd a gyümölcsét, ne add fel semmi áron! Szánj több időt az egészséges életmódra, ez lehet most a sikereid kulcsa.

Kutyát sétáltató barátnők

Andalogva (Fotó: Getty Images)

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A kapcsolatok jelentik gyógyulásod kulcsát. Te, aki annyira gondosan támogatod szeretteidet és tálcán nyújtod nekik szeretetedet, ugyanúgy részesülhetsz ennek ajándékában. Ha feszültség adódna párkapcsolatodban, maradj higgadt és lépj a lassú, de biztos gyógyulás útjára.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy fontos szerepet kell betöltened, akár nyilvánosan is, az ilyesmitől persze te nem riadsz vissza, csak aztán el ne ragadjon a hév, tartsd meg a helyes egyensúly elvét mindenben. Vesd bele magad a fontos beszélgetésekbe, de légy tekintettel társad állapotára és a körülményekre.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Sosem késő megvizsgálni életmódodat és mindennapi szokásaidat. Vajon melyik szolgálja tényleg a te érdekeidet? Még nem késő visszafordulni, változtatni, módosítani lépteid irányát. Találd meg a helyes egyensúlyt kötelezettségeid és családi életed között. Ha felébred kíváncsiságod, ne légy rest más utat is megvizsgálni a megszokotton túl.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Kerülj egyensúlyba, most sikerülhet. A héten felszínre kerülhetnek rejtettebb gondolataid, érzéseid, olyan dolgok, melyek eddig esetleg elnyomtál, még magad elől is eltitkoltál. Ismerd fel azokat a mintázatokat, melyek hasonló helyzetekben spontán jönnek belőled, ismerd fel a kiváltó okokat.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A szerelem orvosság, mely begyógyíthatja régi és mély sebeidet is. Ne félj őszintén átadni magad a szenvedélyes érzelmeknek. Szerezhetsz ugyan sérüléseket vagy lehet, hogy a múltban történt veled negatív élmény, de képes vagy felülemelkedni ezen és beforrasztani és gyógyírral bevonni a régi fájdalmas hegeket.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Ragadd meg a közelmúltban benned felmerült ötleteket és gondosan alapozd meg a kivitelezésüket. Nem kell kapkodnod, inkább mélyedj el a dolgokban, alaposan tervezz. Szánj energiát az aprólékos megoldásra, akkor is, ha legszívesebben továbbugranál egy izgalmasabb témára.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Keresd a harmóniát és a szépséget mindenben, amit mostanában tenned kell. Még a nemszeretem feladatban is lásd meg, hogy milyen rejtett tanulságot tartogat. A szépséget, az egyensúlyt vidd be napjaidba, ez segíteni fog túllendülni a holtponton.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Újító gondolataidat alaposan vedd végig, és gyakorlatiasan vizsgáld meg a megvalósítás lehetőségeit. Próbálj elidőzni azon a témán, amin gondolkodsz, kerüld az ugrálást egyik dologról a másikra. Vizsgáld meg, hogy milyen érzést kelt benned és mit tudsz ezzel kezdeni.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Kiegyensúlyozott életedhez minden hozzátartozik, így keresd az egyensúlyt a héten munka és pihenés, adás és fogadás között, fedezd fel bennük a helyes mértéket. Ezek elég szubjektív dolgok, így ne máshoz hasonlítgasd magad, koncentrálj inkább a saját egyéni tempódra és ehhez igazítsd feladataid sorát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top