nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi csillagjegy horoszkóp

Veszekedés helyett egyeztessetek! – Szerelmi horoszkóp 2023. április 8-9.

Vad szenvedélyt hozhat a hétvége, táplálja ez inkább szerelmeteket, mint indulataitokat!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szenvedély keríthet hatalmába a hétvégén, de nem olyan tüzes, ami egyébként lételemed, inkább mély és hömpölygő. Csitítsd el haragodat és sérelmeidet, koncentrálj inkább arra, amit szeretsz és értékelsz kedvesedben, elfogadásoddal pont az ő jó oldalát fogod erősíteni.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad hétvégén a szenvedélynek és a romantikának. Ha nincsenek meg ehhez a külső feltételek, alakítsd úgy a dolgokat, közös programotokat, hogy legyen időtök és módotok erre. Egyetlen perce sem felesleges az együtt töltött romantikus időnek, sőt, elmélyíti kapcsolatotokat.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvakodj attól, hogy szeszélyeddel megőrjítsd kedvesedet. Ha elhatároztad magad valami mellett, akkor tarts is ki, vidd végig a folyamatot, különösen, ha ez mindkettőtöket érinti. Bár sokan azt mondják, hogy a kiszámíthatatlanság vonzóvá tesz, de azért ne nehezítsd meg párod dolgát feleslegesen…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fantáziavilágod rózsaszín felhők közé emelhet, de ez nem feltétlenül lesz vigasztaló, ha valami baj történik köztetek. Állj inkább szilárd lábakon saját erődből, és ne támaszkodj mindenben párodra. Gondold azt, hogy neki mennyire szüksége van rád és ettől máris szolgálatba helyezed magad és a tőled megszokott erővel kelsz védelmére.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Karizmatikus erőddel felszánthatod hétvégén a parkettet, de lehet, hogy kedvesednek most inkább mélyebb, befelé fordulóbb töltekezésre van szüksége. Ráadásul, ha húsvéti vendégsereg is várható, akkor jó, ha együtt tartjátok a frontot, támogatva egymást a feladatokban, hogy aztán kettesben töltött együttlétre is jusson idő.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén könnyebben megsértődhetsz, jobban szívedre veheted az ellentéteket. De gondold csak végig reálisan, egyrészt abból az alaptételből indulj ki, hogy párod nem akart megbántani – szándékosan biztosan nem –, másrészt gondold végig, lehet, hogy mégiscsak van abban valami, amit kifogásolt?!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvakodj a hétvégén a kitörésektől, felhorkanástól! Egyébként is feszültség vibrálhat a levegőben, senkinek nem hiányzik még egy kiadós veszekedés. Találjátok meg a vágyott középutat a programválasztásnál. Lehetséges, hogy családotok türelmét is érdemes lesz kérni, de ne tántorodjatok vissza a döntéstől!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár sokszor nem ismersz középutat és most is gyanúsan kilenghetsz majd egyik irányba, azért törekedj rá, hogy párodat ne kergesd őrületbe szélsőséges megnyilvánulásokkal. Lobogó szenvedélyedet tekintsd szerelmed kifejezőeszközének, de csak melengesd és ne égesd meg társadat! Ha fel is mérgeled magad hétvégén, ne tartogasd magadban sérelmeidet!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne húzódozz, ha párod szeretne kettecskén leülni veled, szemtől szemben, négyszemközt, hogy alaposan kibeszéljetek egy kényes helyzetet. Nyilván nem ez az ideális időtöltés, amit el tudsz képzelni, de cserébe szerelmed kedvére tehetsz, aki biztosan hálás lesz ezért neked.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csírájában fojtsd el a köztetek felmerülő esetleges negatív hullámokat, de ne úgy, hogy elhallgatod párod elől, hogy mi zajlik benned és ne is úgy, hogy elfojtod magadban. Találjatok időt és módot a tisztázásra, adjatok a másiknak és magatoknak is tiszta lapot és így szaladjatok neki az ünnepi hétvégének!

Kutya-macska barátság

Fotó: Getty Images

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne félj se saját érzelmeidtől, se pedig kedvesed megnyilvánulásaitól. Lehet, hogy máshogy viszonyultok az érzések kifejezéséhez, de ha mindketten a benneteket összekapcsoló szeretetre koncentráltok, akkor nem lesz baj és előbb-utóbb megtaláljátok a közös hangot. Hangolódjatok rá a másik érzelmi rezgéseire.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hallgass békés belső sugallataidra, így állva ellen az esetleges negatív gondolati és érzelmi hullámoknak. Ez persze nem jelenti azt, hogy a homokba dughatod a fejed a problémák elől, sem pedig azt, hogy felmentést kapsz a pároddal való egyeztetés és pontos kommunikáció alól…

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és az ismerkedés Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top