nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akikre a csodák napja várhat – Heti horoszkóp 2023. április 10-16.

A héten új lehetőség kopogtathat sorsod ajtaján, légy nyitott, hogy növekedhess abban, amit most különösen fontosnak tartasz életterületeid közül.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A szerencse és bőség megkörnyékezhet, fogadd szerényen és ne vegyél semmit természetesnek, és úgy sem, hogy ez jár neked. Állj optimistán a történések elé, lásd meg a dolgok jó oldalát! Ha mindehhez hozzáadod azt az őserőt, amit kezdeményezőkészséged rejt, akkor semmi sem állhat az utadba, csodák várhatnak rád.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bízz magadban, fontos lesz a hited, hogy igenis képes vagy bármire, a nem várt akadályok ellenére is! Már maga ez a tudat és viszonyulás is új lehetőséget hívhat az életedbe. Elengedhetetlen, hogy szeretettel kommunikálj, ez visz a romantikus pillanatokig, a külső-belső harmóniáig és a csodákig.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Most még könnyebben, levegősebben és játékosabban alakíthatod kapcsolataidat. Engedhetsz szokásos kíváncsiságodnak, de azért ne gyalogolj bele a másik ember személyes terébe. Vedd észre, hogy hol jelenik meg körülötted a szépség, ez segít, hogy magadban is harmóniát és csodavilágot teremts.

Kalapos hölgy csodakönyvvel

Fotó: Getty Images

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Élvezd utad minden lépését, hisz mindegyik közelebb visz célodhoz, mindegyik értékes és méltó arra, hogy megbecsüld. Nevezheted szerencsének, de azért te is jócskán benne vagy! Merj most kockázatot vállalni, persze némi körültekintéssel, de határozottan lépj előre, mert így léphetsz be a csodák birodalmába!

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes tágítani látókörödet, szélesíteni a horizontot magad körül. Ha igazi, gyökeres változást szeretnél elérni, lehet, hogy ki kell majd lépned a komfortzónádból – igazán itt teheted próbára magad. Bár fantáziád messzire repíthet, maradj azért a realitás talaján.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy összesűrűsödnek a dolgok körülötted és úgy érezheted, hogy nem haladsz teendőiddel a tervezett ütemben. De ne add fel, kitartásod meghozza gyümölcsét! Akár még többletenergiát is érezhetsz magadban, melyet céljaid szolgálatába állíthatsz és bár lehet, hogy nem érzed magad úttörőnek, ezzel mégis utat mutathatsz.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Próbálj különböző nézőpontokból ránézni a dolgokra, így bővítve látókörödet. Ezzel a csodák kapuja tárulhat fel előtted, új perspektívák bontakozhatnak ki. Ennek tudatában akár a magad elé kitűzött célok is módosulhatnak. Mindenképp igyekezz túllépni a féltékenységen. Változhat valami a munkahelyi rutinodban, kezeld ezt rugalmasan, hogy ne viseljen meg túlságosan.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten igyekezz minél pozitívabb légkört teremteni családodban. Ha ez esetleg még a munkahelyeden is sikerül, a csodák kapuját Te magad nyitod ki. Főnökeidtől elismerés érkezhet, lehet, hogy munkahelyi feladatköreidre is érdemes lenne friss szemmel ránézni. Törődj most a szokásosnál többet egészségeddel.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Próbáld stresszmentesíteni tevékenységeidet, készülj fel minden tervezett találkozóra, megbeszélésre. Nyugalmad és profizmusod hatással lesz a többiekre is. Lehet, hogy a végcélt még nem éred el, de erőfeszítéseid nem lesznek hiábavalóak, jövőbeli csodák felé vezetnek.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Fogadd el, hogy nem áll minden a te irányításod alatt és csak bizonyos dolgokra és helyzetekre van közvetlen befolyásod. De ne keseredj el emiatt, mikrokörnyezetedre tett pozitív hatásod hosszabb távon is fontos lehet. Igyekezz arra koncentrálni, amivel éppen foglalkozol, ez segíteni fog kiűzni elmédből a negatív gondolatokat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Kutass kicsit érzelmeid és motivációid világában, hogy képbe kerülj, mit is szeretnél valójában elérni, hová szeretnél eljutni. Ahogy tisztul magad előtt ez a belső kép, úgy látsz egyre tisztábban magad körül is, és azt is jobban észreveheted majd, hogy hol tárulnak fel előtted a kapuk. Ne légy türelmetlen, a magvakat még csak most vetetted el, időbe telik, míg szárba szökkennek.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Elemezd kicsit érzéseidet, ez segíthet jobban megérteni önmagadat és mozgatórugóidat. Az új információk segítenek jobban eligazodni a zűrzavarban és így könnyebben tudod majd irányítani a dolgok menetét, hogy minden jobban alakuljon. A csodák kapuját igazából te magad tárhatod fel…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top